Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Nějak podivně mi chodí motor ( TU5JP ), vzal jsem měřák a jediné, co jsem naměřil, bylo 89 ohmů místo 4 ohmů, jak je psáno v dokumentaci na ohřívání škrtící klapky ( obj.č. u Peugeotu 163590 Reheating unit ). Je možné, že toto ovlivňuje chod motoru tak, že po ubrání plynu za jízdy si motor nejprve sám přidá otáčky o cca. 100-200 a teprve pak poklesnou?Stává se to pouze za jízdy, na místě se to nestane nikdy :myslim

[upravil dne 6/8/05 Swallow]

• O 5 měsíců později...
Odesláno

Prosím Tě odkud máš takovéhle informace? Že víš kolik ohmů kde má bejt? Řešim na svý 406 2.0 16V problém že mi nejde vůbec do otáček a už nevím co zkusit vyměnit a zdroj informací kde co změřit by semi moc hodil.

Dík

Odesláno

hm nebude to ohrievanim tej klapky. skor by som to videl na bud necistotu klapky alebo vontilu volnobehu a ten neviem ci mas ako krokac na telese klapky alebo dolu pod sanim taky zvlastny valec co idu don dve hadice a elektika. bud jedno blbne alebo druhe. a dalsia moznost je lamda sonda ale to by skakalo stale.

Odesláno
Původně zaslal: mirekh

Prosím Tě odkud máš takovéhle informace? Že víš kolik ohmů kde má bejt? Řešim na svý 406 2.0 16V problém že mi nejde vůbec do otáček a už nevím co zkusit vyměnit a zdroj informací kde co změřit by semi moc hodil.

Dík

Takové informace se vyskytujou v chytré knize, případně v programu Autodata, Workshop a možná i jiném.

Titana: Jak vlastní klapku, tak vzduchový ventil ( mám tam ještě ten postarší, který má dvě hadice, nepřidírá se a měl jsem tam i jiný ) jsem čistil a kontroloval před tím, než jsem měřil.Ten předehřev na to vliv mít nebude, takže zbejvá potenciometr na klapce, ale teď v zimě se mi to nechce dělat, není to tak kritický.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...