Swallow Odesláno 4. srpen 2005 Odesláno 4. srpen 2005 Nějak podivně mi chodí motor ( TU5JP ), vzal jsem měřák a jediné, co jsem naměřil, bylo 89 ohmů místo 4 ohmů, jak je psáno v dokumentaci na ohřívání škrtící klapky ( obj.č. u Peugeotu 163590 Reheating unit ). Je možné, že toto ovlivňuje chod motoru tak, že po ubrání plynu za jízdy si motor nejprve sám přidá otáčky o cca. 100-200 a teprve pak poklesnou?Stává se to pouze za jízdy, na místě se to nestane nikdy [upravil dne 6/8/05 Swallow] Citovat
Guest mirekh Odesláno 20. leden 2006 Odesláno 20. leden 2006 Prosím Tě odkud máš takovéhle informace? Že víš kolik ohmů kde má bejt? Řešim na svý 406 2.0 16V problém že mi nejde vůbec do otáček a už nevím co zkusit vyměnit a zdroj informací kde co změřit by semi moc hodil. Dík Citovat
TITANa Odesláno 20. leden 2006 Odesláno 20. leden 2006 hm nebude to ohrievanim tej klapky. skor by som to videl na bud necistotu klapky alebo vontilu volnobehu a ten neviem ci mas ako krokac na telese klapky alebo dolu pod sanim taky zvlastny valec co idu don dve hadice a elektika. bud jedno blbne alebo druhe. a dalsia moznost je lamda sonda ale to by skakalo stale. Citovat
Swallow Odesláno 21. leden 2006 Autor Odesláno 21. leden 2006 Původně zaslal: mirekh Prosím Tě odkud máš takovéhle informace? Že víš kolik ohmů kde má bejt? Řešim na svý 406 2.0 16V problém že mi nejde vůbec do otáček a už nevím co zkusit vyměnit a zdroj informací kde co změřit by semi moc hodil. Dík Takové informace se vyskytujou v chytré knize, případně v programu Autodata, Workshop a možná i jiném. Titana: Jak vlastní klapku, tak vzduchový ventil ( mám tam ještě ten postarší, který má dvě hadice, nepřidírá se a měl jsem tam i jiný ) jsem čistil a kontroloval před tím, než jsem měřil.Ten předehřev na to vliv mít nebude, takže zbejvá potenciometr na klapce, ale teď v zimě se mi to nechce dělat, není to tak kritický. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.