Guest snek Posted August 4, 2005 Share Posted August 4, 2005 Zdravim.Nevite prosim nekdo,jak spravit odecet na tachometru? Mam 405 td.Zamacknout jde,ale nevynuluje se.Rozebral jsem ho ale nevim na jakym principu to pracuje.diky. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Swallow Posted August 4, 2005 Share Posted August 4, 2005 Pravděpodobně se Ti ulomil kousek plastu, do kterého naráží ta nulovací tyčinka.Takže hledej v tachometru kousek ulomeného plastu a pak si pořiď lepidlo na teflon, polypropylen apod. a přilep to. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest snek Posted August 4, 2005 Share Posted August 4, 2005 Díky moc za radu. Nevypada to ze by tam bylo neco ulemeneho.Auto jsem koupil cca pred 2 mesici.Odecet jiz nefungoval.Kdyz jsem to rozebral tak bylo patrne ze uz se o to same pokousel nekdo predemnou a zadny ulomeny kousek jsem nenasel.Ta tycinka jezdi v prazdnu a nejspis by to melo nejak zapadnout do tech kolecek ale ulomenyho tam neni nic.Aspon se mi to nezda. Ale diky moc za radu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Swallow Posted August 4, 2005 Share Posted August 4, 2005 Ona by byla ideální fotka, ale už to auto nemám, tak se Ti pokusím vysvětlit, jak to tam vypadá.Ta nulovací tyčka má narážet do spodku takových, asi nejlépe to nazvat hrabičkama, které, pokud se nuluje, narazí do krychliček, co jsou mezi kolečky denního počitadla km a tím se to srovná na nulu. Je možný, že tam tuhle věc ani nemáš, třeba to ten kdosi, co se to snažil opravovat vyndal, anebo taky odebíral kilometry a moc se mu to nepovedlo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest snek Posted August 4, 2005 Share Posted August 4, 2005 No tak aspon diky za rady. Nejspis mi nezbyde nic jinyho nez asem to koupit novy. Jestli se to da. Dik moc.Cau. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts