GROM Odesláno 4. srpen 2005 Odesláno 4. srpen 2005 Zdravím,mám 306TD a jelikož mi auto blbě startuje-přesně:nastartuju bez problémů,ale chvilinku není plynulý chod otáček,na zvuku je to znát.Jako by jeden z válců nešel hned. Ale hned,cca po 2-3 vteřinách se vše srovná a je tto dobré a hned druhé a další nastartování je v pohodě.Udělá to jen,když auto dlouho stojí,třeba ráno nebo po několika hodinách. No a tak sem dal nový svíčky,ale stejně to dělá dál,tak mě napadlo vstřikování,jestli nepotřebuje seřídit a proto se ptám,jestli někdo nevíte o servisu kolem Havlíčkova Brodu nebo Litvínova,kde by tohle proměřovali atd. Děkuju za každou radu-mějte se Citovat
Ráďa Odesláno 4. srpen 2005 Odesláno 4. srpen 2005 je to pořád dokola PADÁ NAFTA=zjistit netěsnost a opravit!Zkus ráno před prvním startem napumpovat naftu a hned uvidíš. Citovat
Guest dtyrkas Odesláno 4. srpen 2005 Odesláno 4. srpen 2005 Původně zaslal: Ráďa je to pořád dokola PADÁ NAFTA=zjistit netěsnost a opravit!Zkus ráno před prvním startem napumpovat naftu a hned uvidíš. Ja se klidne vsadim, ze je to jak rika Rada ...... Uplne stejny symptom jsem mel take, a kdyz je leto, je to padajici nafta, u me to byla zpuchrela gumova ucpavka posledniho prepadu na trysce, uplne vpravo. [upravil dne 4/8/05 dtyrkas] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.