Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Takze po dovolenke som mal konecne cas dat auto opat do poriadku :P + sa mi stala jedna nemila vec.... uz ked som auto kupil tak som mal tuknuty zadny naraznik... pridem po dovolenke domov idem na nakup pridem k autu a naraznik este viac buchnuty :/ no ci chcem alebo nie asi sa uz tej vymene nevyhnem :/

Pridam aj fotky

f9ql.jpg

ohp0.jpg

9tts.jpg

9t82.jpg

A toto je ta vec co ma tak nas...... uz to ani korecnym lakom nejde upravit :/

znsh.jpg

Odesláno

Miko2609: tu máš sľúbené fotky brzdového spínača vytiahneš ho tak,že zošliapneš pedál brzdy a spínač pootočíš o 90°proti smeru hodín

http://gabriel307.rajce.idnes.cz/brzdovy_spinac

máš tam aj rozmer keď je zopnutý cca 7cm a aj keď je rozopnutý cca 7,5cm a svietia svetla

ten \"čudlík\" sa dá asi nastavovať podľa potreby-sú na ňom zúbky;)

edit: v tom teple to bolo na ... ;)

[upravil dne 8/8/13 23:40 od Gabriel 307]

Odesláno

Jeejda, ja som na to zabudol.... takze som to bol teraz vybrat a problem bol v tom ze nejakym zazrakom sa mi te zubky nejako zatlacili (<>) a to mi nejak nedoslo ze sa to da vytlacit vonku ...takze teraz vsetko funguje zase ako ma :cool: ..btw ja som si to vymyslel tak ze som dal na ten doraz podlozku aby dociahla na ten spinac :).

PS: ako vzdy ti zase dakujem za pomoc :roker

• O 2 týdny později...
Odesláno
mmm mas ho o 9 mesiacov mladsie :D ..... no spotreba mi kolise medzi 4,4 - 5,2 priemerna :) napr. chorvatsko a spiatky 2k km som otocil s 5,1

Moc hezká spotřeba-gratuluju :super

Odesláno

Já ho mám zatím velmi krátce (týden) a najel (z toho dost po městě) jsem zatím jen 200km.Mám zatím průměr 4,9.Mimo město jsem měl 4,4.Zítra jedu dál tak počítám že ze 4,9 ještě klesne :super

Teď se mi do toho namotala ta nefunkční klima-škoda-jinak jsem byl unešenej jak a za kolik to na 1600 jezdí.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...