otinkos Odesláno 24. květen 2013 Odesláno 24. květen 2013 Zdravim Vas Priatelia mam problem a chcel som sa opitat ci mi nevie niekto poradit prestali mi pracovat predne stierace ostrekovanie pracuje len nestiera a v zadu je vsetko v poriadku? neviete ci je na to konkretna poistka alebo odisiel motorcek a aky pristup tam je a mam pocit ak je ten motorcek nefunkcny treba ho odvrtat z nitov a ako ho naspat upevnim ake uchytenie pouzijem... dakujem za dotazy... Citovat
marko306 Odesláno 24. květen 2013 Odesláno 24. květen 2013 Pravdepodobne ti iba odpálilo poistku alebo relé, nič viac. Pochybujem, žeby odyšiel motorček. Na notebook sa dostanem až neskôr tak potom by som ti poslal link na návod na použitie, kde je aj rozmiestnenie poistiek. Ale možno sa nájde aj skôr nejaká dobrá duša ktorá ti to sem hodí. Citovat
marko306 Odesláno 25. květen 2013 Odesláno 25. květen 2013 http://public.servicebox.peugeot.com/ddb/ Citovat
otinkos Odesláno 25. květen 2013 Autor Odesláno 25. květen 2013 Nemozem to tam najst som v poistkach ale nezobrazi dalsiu stranu takze nevidim tu druhu cast ,niekto moze poradit ? Vdaka Citovat
marko306 Odesláno 25. květen 2013 Odesláno 25. květen 2013 Poistky v motorovom priestore, pozícia číslo 17, 30A. Citovat
otinkos Odesláno 27. květen 2013 Autor Odesláno 27. květen 2013 ano pozeral som nic jej nieje a dnes som nahodne skusil zapnut stierace a zase isli tak asi sa tam dostava niekde voda a prestane to ist ked sa zas odpari a vyschne tak t ide neviem si to inak vysvetlit Citovat
Miko2609 Odesláno 27. květen 2013 Odesláno 27. květen 2013 Toto iste sa mi dialo na byvalom aute. Raz slo raz neslo a po case mi rychlostou ze kebyze vystupim a utrem ich tak to bude rychlejsie:mrk . Kazdopadne ked som to daval robit mechanik mi povedal ze bol cely navhlnuty a ze menil nejake tesnenie . Odvtedy vsetko bolo v poho Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.