Y2K Odesláno 8. červenec 2013 Autor Odesláno 8. červenec 2013 skusenost ako skusenost....vravim ide o princip nie o cenu keby som si objednal cosi za 10 000....co by bolo potom? Citovat
KapriQ Odesláno 8. červenec 2013 Odesláno 8. červenec 2013 Proste to tak je a nespravis s tym nic, zakony su zakony, tiez som o tom nevedel a uz viem : napr citaj aj tu http://tvnoviny.sk/sekcia/spravy/radime-vam/za-kupu-falzifikatu-zo-zahranicia-vas-mozu-vlacit-po-sudoch.html Citovat
Y2K Odesláno 8. červenec 2013 Autor Odesláno 8. červenec 2013 to vieme ze to tak je....horsie je ze potom napriklad tie okuliare nosi dakto z rodiny zamestnancov ze ano a inak ak by som si tie okuliare osobne doniesol nikto nepovie ani pol slova Citovat
KapriQ Odesláno 8. červenec 2013 Odesláno 8. červenec 2013 Ako neviem preco mas ten pocit, ze to niekto nosi ? Nemyslim si, ze to takto chodi, ze si niekto nieco zoberie domov, ten tovar sa proste likviduje... Nehovorim, ze to tak nemoze byt, na Slovensku je mozne vsetko, ale myslim ze to je tak ako som pisal ... Citovat
Y2K Odesláno 8. červenec 2013 Autor Odesláno 8. červenec 2013 pretoze mam znameho na tej colnici...bohuzial ani jemu sa to nepodarilo vybavit pretoze mi povedal ze sef co to ma na starosti je k...t Citovat
Cinicman Odesláno 8. červenec 2013 Odesláno 8. červenec 2013 Tak ked tam máš ešte aj malé ucho a nevybaví, tak neviem čo by si chcel počuť... Citovat
Marcel00 Odesláno 8. červenec 2013 Odesláno 8. červenec 2013 oficialna cesta je a to je ta ktoru ti podla zakona poskytli priamo colnici... riesis a chces riesenie mimo zakona. bohuzial v tomto sa ti pomoct neda... Citovat
Y2K Odesláno 25. červenec 2013 Autor Odesláno 25. červenec 2013 tak som s tym zas raz v*****l na secko je riesenie Citovat
Cinicman Odesláno 25. červenec 2013 Odesláno 25. červenec 2013 Áno, počul som ráno v rádiu, že našli nejaké Versače veci za melón... tak to bolo tvoje, hmmm... :D:D Citovat
Cinicman Odesláno 25. červenec 2013 Odesláno 25. červenec 2013 Takže si tie kontajnery objednal len tak \"naoko\" aby ti pomimo prešli jedny RajBany?! Citovat
Y2K Odesláno 25. červenec 2013 Autor Odesláno 25. červenec 2013 eeeej...zacina sa to tu chapat tusim Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.