soundlovers Odesláno 21. květen 2013 Odesláno 21. květen 2013 prosím o radu : Pokud mám zavřené okno není nic cítit, otevřu-li okno cítím výfukové plyny.. výfuk je v bezvadném stavu, nic neuniká ani z motoru, jen se nepatrně změnila délka potrubí-dávala se nová trubka za katalyzátor navařením....nikde kolem potrubí není ani nejmenší dírka ... předtím to nedělalo a vzduch byl čistý při otevřeném okně...říká se že pokud výfuk je kratší nebo delší tak nějaké víry za autem nebo podtlak můžou nasát plyny z výfuku zpět do kabiny- ale už nevím zda když výfuk přesahuje obrys auta nebo naopak je kratší... nemáte s tím někdo zkušenosti?Peugeot partner 1,4i rv 97.... Citovat
ivanh Odesláno 21. květen 2013 Odesláno 21. květen 2013 Tesnost vyfukoveho potrubia overis najlepsie tak ze pri nastartovanom motore zapchas vyfuk (na emusnej pouzival obycajny hokejovy puk) a hned pocujes ci fuci alebo nie... Citovat
soundlovers Odesláno 21. květen 2013 Autor Odesláno 21. květen 2013 to jsem zkoušel výfuk je tesný po celé délce, spíše je podezření že někudy nasává výfuk do kabiny-podtlak, víry....prý má na to vliv jak daleko přesahuje konec výfuku karosérii...zkoušel jsem utesnit více i zadní dveře, nic nepomohlo, pokud okno otevřu je smrad z výfuku, zavřu okno je čistý vzduch.... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.