jakfra Odesláno 21. květen 2013 Odesláno 21. květen 2013 zdravím,mám 307 hdi 66kw a stále se mi za jízdy vypíná a zapíná posilovač řízení,olej je plnej-nepění a neubývá,konektory k čerpadlu jsem očistil,pokud servo je v provozu točím do leva a do pravava lehce a servo navydává žádné zvuky, ale zajízdy na rovné silnici v něm zaškube pak jde jako napůl a pak vypne a někdy se samo zapne za jízdy a někdy až druhej den,stále hledám kde je nějaké to čidlo proměny že bych ho na zkoušku odpojil. Díky za radu Citovat
ferinko2 Odesláno 22. květen 2013 Odesláno 22. květen 2013 Nemá to náhodou snímač polohy volantu v stľpiku riadenia... Citovat
jakfra Odesláno 22. květen 2013 Autor Odesláno 22. květen 2013 nevím, ale nemám ESP a protiskluz poze EBS,pravda je že ve volantě stále něco cvaká a nehorázně mě zlobí přepínač blinkrů tak to cvakání přisuzuji jim Citovat
ferinko2 Odesláno 22. květen 2013 Odesláno 22. květen 2013 nevím, ale nemám ESP a protiskluz poze EBS,pravda je že ve volantě stále něco cvaká a nehorázně mě zlobí přepínač blinkrů tak to cvakání přisuzuji jim A tam by som hľadal závadu-tam je aj snímač polohy volantu.Rozober a uvidíš [upravil dne 22/5/13 20:02 od ferinko2] Citovat
Jerry_J Odesláno 24. květen 2013 Odesláno 24. květen 2013 Cau,me to na 406Coupe delalo neco podobnyho,ale 406 ma primo jednotku na promenlivou tuhost posilovace. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.