johnnydv Odesláno 17. květen 2013 Odesláno 17. květen 2013 Zdravím, chtěl bych se zeptat někoho kdo to řešil. Koupil jsem si tuto řadičku http://www.tuning-in.cz/hlavice-radici-paky-styl-octavia-universal.html Vše mi tam sedí mám to vyzkoušené, ale když jsem sundal tu originální tak tam mám tu dírů a zatím mně nenapadlo čím to zakrýt aby to nevypadalo jak po atentátu... Řešil jste někdo stejný problém? A popřípadě co jste tam narvali? Díky za pomoc Citovat
Tom_206 Odesláno 17. květen 2013 Odesláno 17. květen 2013 Díru ? po výměně řadičky bys tam díru mít neměl... leda že by jsi tam zapomněl vrátit tu koženkovou manžetu pod řadičkou To by mělo jít přendat z origo řadičky, nebo se dá koupit univerzální třeba i v AutoKelly Citovat
odee Odesláno 17. květen 2013 Odesláno 17. květen 2013 No, možná by stačilo tu díru líp specifikovat:D Citovat
johnnydv Odesláno 17. květen 2013 Autor Odesláno 17. květen 2013 Ta originální gumová manžeta byla dohromady s tou starou řadičkou... Prostě jeden kus... Citovat
FiFa_cze Odesláno 18. květen 2013 Odesláno 18. květen 2013 No tak kup nějakou uni manžetu..měl jsi to koupit hned s tou hlavicí Citovat
johnnydv Odesláno 20. květen 2013 Autor Odesláno 20. květen 2013 Mně to právě nenapadlo, ale já jsem uřízl tu originální a dám na to nějakou násadku na to aby to nebylo takové okousané po tom řezání edit: Potom se pochlubím fotkou [upravil dne 20/5/13 20:28 od johnnydv] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.