sedrik20 Odesláno 16. květen 2013 Odesláno 16. květen 2013 Ja som menil tlmice a horne uloženia. A horné uloženie sa mi krásne rozsypalo v rukách v takom stave som to mal ja Citovat
dusan2 Odesláno 16. květen 2013 Odesláno 16. květen 2013 Nieco podobne sa mi stalo na Citroene Jumper. Cely tlmic mi vletel aj s ulozenim pod pristrojovku nanestastie bol nad nim hlavny zvazok kablov nasledoval skrat a auto mi zacalo horiet !!! Citovat
shark734 Odesláno 16. květen 2013 Autor Odesláno 16. květen 2013 dnes som bol pre nove ulozenia a pozeral som ze ta jama nebola taka velka, takze to ulozenie uz bolo poskodene a neratam s tym, ze je koleso nakopnute...dnes sa to pokusim vymenit a zajtra mozem ist na geometriu zase Citovat
shark734 Odesláno 16. květen 2013 Autor Odesláno 16. květen 2013 nakoniec to ani netrcal tlmic, \"len\" sa vytrhla ta trubka z tej gumy nestihol som to dokocit, lebo som zistil, ze nemam naradie na povolenie capu na ramene... Citovat
shark734 Odesláno 16. květen 2013 Autor Odesláno 16. květen 2013 nie, radsej vymenim aj druhu stranu..nechce sa mi cakat na osudnu jamu jaky basnik zo ma Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.