Blizzard Odesláno 20. březen 2008 Odesláno 20. březen 2008 Vite, jak naucite kocku stekat? Polejete ji benzinem, skrtnete zapalkou a ona udela: WHUF! Pepicek Kalianku ma ve skole sklonovat slovo \"houska\". Kdo, co: Houska S kym, cim: Se salamem Komu, cemu: Mne! Pribehne chlap do preplnene lekarny a krici: \"Prosim, pustte mne, doma mi lezi zenska!\" Lidi ho pusti k okenku a chlap rika: \"Ctyri kondomy, prosim.\" Prijde pani s ditetem k doktorovi. Ten dite prohledne a pak rika matce: \"Svlecte se...\" Matka zdesene povida: \"Proc? Nemocne je dite, ne ja!!!\" Doktor: \"Tohle je uz odepsane, udelam vam nove...\" Blondyna listuje telefonnim seznamem: \"Novak, Novak, Novak... teda, to je neuveritelny, kolik ten clovek ma telefonu!\" Co maji spolecneho gynekolog a chlapec roznasejici pizzu? Oba dva muzou privonet, ale nesmeji ochutnat Citovat
johnb Odesláno 21. březen 2008 Odesláno 21. březen 2008 Tak to ten to chudák schytal:D já bych mu ale asi taky namlátil... Citovat
vendelinek Odesláno 21. březen 2008 Odesláno 21. březen 2008 Původně zaslal: johnb Tak to ten to chudák schytal:D já bych mu ale asi taky namlátil... Citovat
faget1 Odesláno 21. březen 2008 Odesláno 21. březen 2008 Pýta sa koktavý muž v električke: Ppprrrrrrrosiiiimmmm vááás, koooooľko jeee hohohodiiiiin?\" Chlapík, ktorého sa to pýta mlčí a tak mu odpovedajú iní cestujúci. Keď koktavý vystúpi, cestujúci sa pýtajú chlapíka: \"Prečo ste mu neodpovedali???\" \"Bááál sooom ssssa, žežeže mi jeeeebneeee...\" Citovat
faget1 Odesláno 21. březen 2008 Odesláno 21. březen 2008 Manžel hovori manželke: Čo by si spravila keby sa stala taká náhoda že ma nájdeš v posteli s inou? Ona : A ty by si čo urobil keby si ma našiel v posteli s iným? Manžel hovori: No pozor - nemýľ si náhodu s kurvením ... Citovat
faget1 Odesláno 21. březen 2008 Odesláno 21. březen 2008 Muž sa snaží nadviazať kontakt s mladou dievčinou: \"Aké máme pekné počasie... \" Ona nič. \"Aj včera bolo pekné počasie...\" Zase nič. \"A čo myslíte, ako bude zajtra?\" \"Počúvaj ty debil, ja som kurva a nie meteorologická stanica.\" Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.