Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Mám peugeot 407 vid. podpis...Mám v nom problem s info. displejom ked je slnečný den sa displej nahrieva dokonca v nom aj bzuci a vypadne podsvietenie a ked vychladne zas ide normalne ale je rozpadnuty obraz...takze chcem tento displej vymeniť ale mojou otazkou je či sa musí meniť za taky istý alebo mozem si ho vymeniť za displej s navigaciou myslim ten vacsi z novsich modelov. dakujem-

na fotke je povodny displej ktory mam ja nefunkcny a teda chcem sa tam da vlozit na druhej fotke

post-48991-14109631243748_thumb.jpg

Odesláno

..ospravedlnujem sa za temu ktora tu bola riesena ale nevedel som ju najsť, viem ze ten displej stoji viac, len som cchcel vediet ci to bude fungovať a či sa to da spraviť...lebo par ludi mi povedalo ze sa to neda

Odesláno

Fungovať to nebude. Ti máš rádio RD4 s malým displejom a ten veľký displej je ku radiu RT3 a vyššie, musel by si vymeniť aj radio a kopec vecí okolo toho cenovo cca od 500 do 1000 €.

Odesláno

a oprav si podpis: Peugeot 407 Sedan 1.6 HDI FAB 80Kw - 2007

FAB je cylindricka vlozka zamku, Peugeot ma FAP;-)

k displeju, najdes tu niekolko vlakien kde je popisane vymena tvojho pokazeneho za vylepsenu verziu \"cierno/bielu\" alebo aj za farebnu variantu rovnakej velkosti ako mas...

[upravil dne 14/5/13 13:26 od merlin99]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...