Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím Vás pežoťáci.Mám taký problém s mojou 306.Vecer dojdem z práce auto zamknem a ráno je zamknuté.Na druhý den to isté a auto je odomknute a bliká mi kontrolka zamknutého auta.Robí mi to len niekedy a neviem v com moze byt problém.Cítal som o tom už dosť ale mne to nedojde na zlomený káblik v dverovom konektore,to by robilo stále.Za rady Vám ďakujem.

Odesláno

mal si tam original dialkovy central?a dorobil si univerzalny?mne sa pokazil central a ked som chcel nechat dorobit univerzalny tak ma v servise varovali ze dorobenie cez povodne kable by mohlo sposobovat take veci ake popisujes.

Odesláno

kabel v dverovej prechodke to stale robit nemusi. Zalezi od toho , ako sa to pri tom konkretnom zavreti zachova, ak je to polamane. Mne ta prechodka narobila kopec problemov, najprv central, potom stahovanie, neskorej zasa obcas vyhodila poistku (stierace, blinkre) a nakoniec ovladanie zrkadiel - potom nasledovalo prekablovanie.

To je asi to najjednoduchsie co by som na tvojom mieste skontroloval, stiahol izolaciu a pozrel kabelaz

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...