rocko3 Odesláno 11. květen 2013 Odesláno 11. květen 2013 Zdravím Vás pežoťáci.Mám taký problém s mojou 306.Vecer dojdem z práce auto zamknem a ráno je zamknuté.Na druhý den to isté a auto je odomknute a bliká mi kontrolka zamknutého auta.Robí mi to len niekedy a neviem v com moze byt problém.Cítal som o tom už dosť ale mne to nedojde na zlomený káblik v dverovom konektore,to by robilo stále.Za rady Vám ďakujem. Citovat
petgall81 Odesláno 11. květen 2013 Odesláno 11. květen 2013 První co bych udělal, odpojil bych konektory od baterky, řešil jsem problém, že mi nešel zamknout kufr, vypojil jsem konektory a od té doby zamyká. Citovat
rocko3 Odesláno 11. květen 2013 Autor Odesláno 11. květen 2013 jake konektory?Dalkove ovladanie uz nemam v kluci ale urobrnr zvlast na ovladaci. Citovat
dodino Odesláno 13. květen 2013 Odesláno 13. květen 2013 mal si tam original dialkovy central?a dorobil si univerzalny?mne sa pokazil central a ked som chcel nechat dorobit univerzalny tak ma v servise varovali ze dorobenie cez povodne kable by mohlo sposobovat take veci ake popisujes. Citovat
rocko3 Odesláno 13. květen 2013 Autor Odesláno 13. květen 2013 no ja som to uz tak kupil.Len predosli majitel stym nemal ziadne problemy.Len keby som na to dosiel ze preco to robi iba niekedy. Citovat
pastorek Odesláno 13. květen 2013 Odesláno 13. květen 2013 Takéto problémy občas robí zlé nastavenie chodu motorčekov ( pri dorábanom univerzálnom centrále) alebo ťažko chodiaci mechanizmus zámkov. Citovat
rocko3 Odesláno 14. květen 2013 Autor Odesláno 14. květen 2013 napriklad dnes v noci bolo auto zamknute a ked som bol v robote tak uz bolo otvorene. Citovat
Lubos77 Odesláno 14. květen 2013 Odesláno 14. květen 2013 kabel v dverovej prechodke to stale robit nemusi. Zalezi od toho , ako sa to pri tom konkretnom zavreti zachova, ak je to polamane. Mne ta prechodka narobila kopec problemov, najprv central, potom stahovanie, neskorej zasa obcas vyhodila poistku (stierace, blinkre) a nakoniec ovladanie zrkadiel - potom nasledovalo prekablovanie. To je asi to najjednoduchsie co by som na tvojom mieste skontroloval, stiahol izolaciu a pozrel kabelaz Citovat
rocko3 Odesláno 14. květen 2013 Autor Odesláno 14. květen 2013 Dik Lubos77 skusim to pozret.Dnes som skusil zamknut len klucom tak som zvedavy. Citovat
rocko3 Odesláno 16. květen 2013 Autor Odesláno 16. květen 2013 tak rano som dosiel k autu a bolo zamknute.Skusim pozret na tie kabliky a uvidim co dalej. Citovat
pastorek Odesláno 16. květen 2013 Odesláno 16. květen 2013 Káblikmi to nebude, niečo by nefungovalo. Ty máš opačný problém. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.