Print Odesláno 9. květen 2013 Odesláno 9. květen 2013 Zdravím pujdou mi zadní tapecy z kombíka do sedana ? diky Citovat
lukaro Odesláno 9. květen 2013 Odesláno 9. květen 2013 Podle mě to půjde, kombík je jen karosářsky jiný dveře má stejné, ne? Citovat
Charlie 1 Odesláno 9. květen 2013 Odesláno 9. květen 2013 Jo jsou stejny akorat nesmi byt z old do new a opacne,maji jiny ovladani oken a madla ty predni... Citovat
Charlie 1 Odesláno 9. květen 2013 Odesláno 9. květen 2013 Lukaro koukni na dvere kmbi a sedan je maji stejne po zacatek skla pak jsou jine,bavime se o zadnich dverich.. . Citovat
Print Odesláno 9. květen 2013 Autor Odesláno 9. květen 2013 jj diky kluci jsou ze stareho modelu do stareho ... slo mi jenom o to jestli budou pasovat takze diky Citovat
lukaro Odesláno 9. květen 2013 Odesláno 9. květen 2013 Charlie 1: já vím, proto jsem napsal, že jsou jako stejné, napsal jsem to blbě chtěl jsem tím říct, že ten spodek je stejně... O skle a horní části řeč nebyla, když chce tapec, proto jsem to napsal tak jak jsem to napsal.. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.