Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Nazdar chlapi. poprosil by som vas o radu,nakolko moje napravy nezvladli kvalitu slovenskych ciest po tejto zime a obe sa totalne rozsypali. predna naprava je bez problemov a da sa objednat uplne vsetko z druhovyroby,no na zadnu som nenasiel vobec nic-akoby ani neexistovala. viete mi prosim poradit ci sa daju zohnat samotne silentbloky alebo sa to kupuje ako celok aj s tymi ramenami?? tie silentbloky sa uplne rozsypali-vsetky a je ich tam dost. ak mi viete poradit ako riesit tento problem co najrozumnejsie-najlacnejsie budem vam povdačny

Odesláno

Ffuuuha, to si foru dal doslova niekolko hodin nech Ti vsetko vyriesime, ze velkoryse...

Keby si presne udal konkretne dieliky, a kopu veci si si mohol sam na fore dohladat.

Ked sa nepohnes dalej, mas v profile ze PE, tak chod k Struckovi do Kolacna

• O 4 týdny později...
Odesláno

Zdravím kolegové.

Již delší dobu řeším moji plovoucí 407SW.

Nedávno jsem měnil silentbloky přední nápravy a stav se zlepšil. Měli jsme auto zvednuté a silentbloky na zádní nápravě jsou taky zralé. Mám najeto 240000km

Co jsem koukal po shopech tak nabídka je velmi skromná na to je náprava složitá.

Dají se někde sehnat samostatné silentbloky nebo je nutný kupovat celý ramena? Případně máte někdo kontakt, kde rozumně koupit?

Předem moc děkuji za reakce.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...