MilhausCorpse Odesláno 6. květen 2013 Odesláno 6. květen 2013 Ahoj.Chtěl bych se zeptat jak má správně fungovat palivové čerpadlo.Mám problém se starty,vyhazuje mi to náhodně antipolution fault, škube volnoběh a auto padá do nouzového režimu.Po chvíli čekání,když vypne ŘJ, auto nastartuje. Dneska jsem ze zvědavosti zkoušel zda mi jede palivové čerpadlo.Když například 3x zasebou otočím klíčkem, tak čerpadlo \"slyším\".Nastartuju a je vše v pohodě.Pak sem motor vypnul a když jsem opět otočil klíčkem ,tak čerpadlo už nebylo slyšet.Mám tedy pár otázek: Musí čerpadlo čerpat pokaždé co otočím klíčkem? Má správně čerpadlo běžet,i když jedu na LPG? (běží) Mám podle VIN nějaký palivový filtr? Díky za radu. MilhausCorpse Citovat
Charlie 1 Odesláno 6. květen 2013 Odesláno 6. květen 2013 blbě seřízenej plyn čerpadlo natlakuje pak neběž ano při jízdě na LPG jde,je proto mít dobré dost benzínu kvůli zadření čerpadla.... Citovat
velkybanan Odesláno 6. květen 2013 Odesláno 6. květen 2013 dle VIN tam palivový filtr nevidím Citovat
MilhausCorpse Odesláno 6. květen 2013 Autor Odesláno 6. květen 2013 blbě seřízenej plyn čerpadlo natlakuje pak neběž ano při jízdě na LPG jde,je proto mít dobré dost benzínu kvůli zadření čerpadla.... Ten špatně seštelovaný plyn myslíš LPG? Jak jsem psal,tak mi pokud nestartuju a několikrát za sebou pouze otočím klíčem,tak párkrát natlakuje a sem tam ne.Tak nevím,co je v pr... Citovat
MilhausCorpse Odesláno 6. květen 2013 Autor Odesláno 6. květen 2013 dle VIN tam palivový filtr nevidím Díky Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.