Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
FOTO VYTŘÍDĚNO A PŘIPRAVENO NA PREZENTACI

Na FB i rajčeti jsou stejné foto.. :super

FACEBOOK: ODKAZ

RAJČE:ODKAZ

FOTOGRAFIE V PLNÉM ROZLIŠENÍ PLUS NĚJAKÁ VIDEA NA ULOŽTO - ODKAZ

VŠE JE FOCENO A NAHRÁVÁNO MOBILNÍM TELEFONEM NOKIA E6-00 TAK PROSÍM OMLUVTE I TAK DOBROU KVALITU ;)

[upravil dne 13/5/13 23:31 od ChouLu]

já taky všechno fotil mobilem :D

Odesláno

To ChouLu: Fajne fotky, vypadá to, že tam bylo docela dost vylidněno, jako byste tram byli jen vy a pár lidí od těch aut a jinak ani noha;) U mě vyhrál jednoznačně Lukarův českej Peugeot:D, ale i ten Miník vypadal luxusně a dostalo mě to KTMko s oknama, to sem ještě neviděl!!!

Odesláno

Já právě na to hleděl, vepředu jen chladič :D zadek měl vykuchaný, neměl ani zadní sklo :D ale nestihl jsem ho vyfotit... Někde tam projíždí na videu ;)

Odesláno

Docela by mě zajímalo, co tam pořešili za engine;) Já sem dycky chtěl takhle udělat starýho fiátka 500, za sedačky nějakej 3litr a pohon na zadek, někam na vrchy by to byla parádička:D Ale to Mini je mazec, bo zdálky vypadá jako obyč:D

Odesláno

Právě, že ta kastle byla obyč jako zvenku a vevnitř letadlo, kako obyč sem psal proto, že celej předek tam mají sundanej jako z jednoho kusu laminátu (nebo něčeho podobnýho), a ta přední náprava taky nebude myslím sériovka:-)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...