Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

já nahrávám video na youtube z hodnocení zvuku... ale tahám to tam z mobilu v HD kvalitě :D jinak fotky taky nějaký nahodim...

počasí bylo jak na kolotoči... svítilo sluníčko, zatáhlo se, pršelo, svítílo sluníčko, pršelo... apod ale vždy se při dešti našel úkryt...

[upravil dne 12/5/13 18:36 od skuci]

Odesláno

tak video ze soutěže zvuku máte tady... já mám teda jasnýho vítěze :) upravte si kvalitu zobrazení... akorát sem po nahrání dal na youtube úpravu aby se tolik netřásl obraz a strašně se to seká občas :nevim

můžete se mrknout

[upravil dne 13/5/13 08:48 od skuci]

Odesláno

Tak doufám, že ste si to náležitě užili chlapci! Jak bude čas omrknu fotky a videjka, ale stejně mě víc mrzí, že sem se nepotkal s Váma, než že sem propásl tu akci:(

Odesláno

To Skuci: my už sme skoro domluvení, bo máme nějaký \"obchodní\" jednání, ne? :D

To John: To by sme měli:-) Hromadný focení na prázdným střešním parkáči a pak něco na zub;)

Odesláno

FOTO VYTŘÍDĚNO A PŘIPRAVENO NA PREZENTACI

Na FB i rajčeti jsou stejné foto.. :super

FACEBOOK: ODKAZ

RAJČE:ODKAZ

FOTOGRAFIE V PLNÉM ROZLIŠENÍ PLUS NĚJAKÁ VIDEA NA ULOŽTO - ODKAZ

VŠE JE FOCENO A NAHRÁVÁNO MOBILNÍM TELEFONEM NOKIA E6-00 TAK PROSÍM OMLUVTE I TAK DOBROU KVALITU ;)

[upravil dne 13/5/13 23:31 od ChouLu]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...