Mahel Odesláno 27. duben 2013 Odesláno 27. duben 2013 Nazdar. Viete mi povedať o čo sa jedná (viď obrázok). Dnes som bol pod autom a zbadal som že to má akúsi vôlu ked stým mykám rukou. Citovat
stajgrpavel Odesláno 27. duben 2013 Odesláno 27. duben 2013 tak tak ... kdyz brzdis tak to tlasi zadek k zemi :-D take jsem tam mel velkou vuli. ted me tak napadlo zda to nemlati na zadku prave tato vymozenost . zitra vlezu pod auto tak na to musim juknout :-D dekuji ti za tip :-) Citovat
Mahel Odesláno 27. duben 2013 Autor Odesláno 27. duben 2013 Môžem to normálne dotiahnuť? Keď prudko brzdím tak vzadu niečo buchne može to robiť to? Citovat
straki007 Odesláno 27. duben 2013 Odesláno 27. duben 2013 Nedotahuj to. Spis to zkus rozhybat v moste ktere jsem ti oznacil. To pero tlaci na tu paku a ta propousti vic brzdovky resp vetsi tlak a tim padem to vic brzdi. Takze spis rozhybat....... EDIT: Mozna v miste vejs.Az jak konci ta sroubovice.Nepamatuji si to ted presne. [upravil dne 27/4/13 18:26 od straki007] Citovat
stajgrpavel Odesláno 27. duben 2013 Odesláno 27. duben 2013 ja to dotahoval vloni .. je tam sroubek na imbus ci na torx ... to uz si ted nepamatuji. a pokud tam bude zase vule tak to zase pritahnu ;-) Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.