Thommy Odesláno 2. květen 2013 Autor Odesláno 2. květen 2013 V týdnu přišel balík s nějakýma těma chrastítkama, tak jsem se pomalinku pustil do instalalce... Citovat
OndraZal Odesláno 5. květen 2013 Odesláno 5. květen 2013 Ty jo, pěkná kára. Hezky sis to upravil Ta bílá barva mu fakt sluší Citovat
Thommy Odesláno 5. květen 2013 Autor Odesláno 5. květen 2013 No nazdar Děkuju za pochvalu, konečně Koukám, že už sis taky založil vlákno... Ty jo, pěkná kára. Hezky sis to upravil Ta bílá barva mu fakt sluší Citovat
odee Odesláno 5. červen 2013 Odesláno 5. červen 2013 Co máš přesně upravenýho na světlech? Lakoval jsi něco vevnitř, nebo máš zatmavený sklo? Vypadá to naprosto perfektně Citovat
Thommy Odesláno 5. červen 2013 Autor Odesláno 5. červen 2013 Díky, je to jen částečně lakovanej vnitřní plast, linie je z fotky trošičku poznat (tmavej nádech mají tudíž světla hlavně zepředu, z boku už tolik ne) + ten oranžovej proužek:D Citovat
Guest tokynecko Odesláno 5. červen 2013 Odesláno 5. červen 2013 Tak ja som teda skor za novinky v dizajne aut a nerad to priznavam ale tvoja kara je panecku krasna. Za mna palec hore ako si ju vymazlil. Citovat
Guest tokynecko Odesláno 5. červen 2013 Odesláno 5. červen 2013 Tak ja som teda skor za novinky v dizajne aut a nerad to priznavam ale tvoja kara je panecku krasna. Za mna palec hore ako si ju vymazlil. Citovat
Lubos91 Odesláno 5. červen 2013 Odesláno 5. červen 2013 tie stierače zadného okna na sedanoch strašne bijú do očí načo to vôbec montujú na niektoré modely? inak je brutálne presne pre také auto v Taxi som túžil po 406ke [Edited on 5/6/13 20:59 by Lubos91] Citovat
Guest servisman Odesláno 5. červen 2013 Odesláno 5. červen 2013 zadní stěrač se dával jen do modelu old ,new už to neměl. Ale co jsem měl zadní stěrač na sedanu byl jsem s tímto spokojen,i když to nevypadá k chuti. Pěkná bílá ,sluší jí to ,zatím jsem neměl čest jí potkat Citovat
Lubos91 Odesláno 5. červen 2013 Odesláno 5. červen 2013 neviem no na sedane mi nechýbal a na terajšom kým nevymením gumičku nemá zmysel....ale tak to divne vyzerá sedan so stieračom...aspoň môj názor ja by som ho dal het keby som mal Citovat
Thommy Odesláno 6. červen 2013 Autor Odesláno 6. červen 2013 Děkuju vám za pochvalu, potěší to K zadnímu stěrači, jak psal servisman, dávali je akorát tak nějak na počátku výroby, ani na pozdějších old modelech jsem ho neviděl... Já jsem si na něj docela zvykl, nijak zvlášť mi nevadí, za deště nebo v zimě je to docela příjemnej doplněk Citovat
Almanil Odesláno 6. červen 2013 Odesláno 6. červen 2013 Nádherné auto, vypadá to vskutku pěkně. Já zadní stěrač taky nemám a celkem bych ho bral především v zimě, není podle mého na škodu. Citovat
Thommy Odesláno 20. září 2013 Autor Odesláno 20. září 2013 Tak po nějaký době zase něco novýho, bylo potřeba se autu trochu pověnovat, takže máme např. novej vejfuk, lanovody ručky, horní uložení tlumičů, konečně jsem taky nasadil Weitec pružiny od Strejdykopce, k předním JBL přibyly dozadu ovály Ground Zero (docela porod), a taky nový rádio, samozřejmě Pio:) Hraje to prostě parádně... Jelikož bílá se líbí nevěstám, bylo potřeba zas trochu brousit, kitovat, natírat, stříkat, a leštit, aby to nějak vypadalo Citovat
Thommy Odesláno 20. září 2013 Autor Odesláno 20. září 2013 Tohle mě donutilo na autě začít dělat, holt kombinace sportovního podvozku a lehce načatýho výfuku... Citovat
Thommy Odesláno 20. září 2013 Autor Odesláno 20. září 2013 A pár svatebních, jiný totiž nemám... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.