Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

No nazdar :D Děkuju za pochvalu, konečně:aut Koukám, že už sis taky založil vlákno...

Ty jo, pěkná kára. Hezky sis to upravil :) Ta bílá barva mu fakt sluší :papa
  • O 5 týdnů později...
Odesláno

Díky, je to jen částečně lakovanej vnitřní plast, linie je z fotky trošičku poznat (tmavej nádech mají tudíž světla hlavně zepředu, z boku už tolik ne) + ten oranžovej proužek:D

Guest tokynecko
Odesláno

Tak ja som teda skor za novinky v dizajne aut a nerad to priznavam ale tvoja kara je panecku krasna. Za mna palec hore ako si ju vymazlil.

Guest tokynecko
Odesláno

Tak ja som teda skor za novinky v dizajne aut a nerad to priznavam ale tvoja kara je panecku krasna. Za mna palec hore ako si ju vymazlil.

Odesláno

tie stierače zadného okna na sedanoch strašne bijú do očí načo to vôbec montujú na niektoré modely? :D

inak je brutálne presne pre také auto v Taxi som túžil po 406ke

[Edited on 5/6/13 20:59 by Lubos91]

Guest servisman
Odesláno

zadní stěrač se dával jen do modelu old ,new už to neměl. Ale co jsem měl zadní stěrač na sedanu byl jsem s tímto spokojen,i když to nevypadá k chuti.

Pěkná bílá ,sluší jí to ,zatím jsem neměl čest jí potkat

Odesláno

neviem no na sedane mi nechýbal a na terajšom kým nevymením gumičku nemá zmysel....ale tak to divne vyzerá sedan so stieračom...aspoň môj názor ja by som ho dal het keby som mal

Odesláno

Děkuju vám za pochvalu, potěší to :) K zadnímu stěrači, jak psal servisman, dávali je akorát tak nějak na počátku výroby, ani na pozdějších old modelech jsem ho neviděl... Já jsem si na něj docela zvykl, nijak zvlášť mi nevadí, za deště nebo v zimě je to docela příjemnej doplněk

• O 3 měsíce později...
Odesláno

Tak po nějaký době zase něco novýho, bylo potřeba se autu trochu pověnovat, takže máme např. novej vejfuk, lanovody ručky, horní uložení tlumičů, konečně jsem taky nasadil Weitec pružiny od Strejdykopce, k předním JBL přibyly dozadu ovály Ground Zero (docela porod), a taky nový rádio, samozřejmě Pio:) Hraje to prostě parádně...

Jelikož bílá se líbí nevěstám, bylo potřeba zas trochu brousit, kitovat, natírat, stříkat, a leštit, aby to nějak vypadalo

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...