Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

• O 7 měsíců později...
Odesláno

Neboj, zahrádka není nastálo, teď je tam na zkoušku po koupi, jinak bude nahozená jen v případě potřeby. Sedan holt není moc praktickej...

Ano, 406 z počátku výroby mívaly zadní stěrače, později se od toho upustilo... ale jsem za něj docela rád :)

Guest servisman
Odesláno

On se každý diví že na new je stěrač protože býval jen na Old modelu. Když jsem měl sedana tak jsem byl za něj taky rád , hlavně v zimním období

Odesláno

chuck11 : 2000 rok neni old model...tohle je původně 95rok předělaný na FACE a old modely byli do roku 98 a tam se zadní stěrač dělal osobně se mi tam na sedanu nelíbí.

Odesláno
Óóó moj boze biela 406 :mrk vzdy som snival o bielej len som nemohol natrafit na nu :( mas to krasne decentne upravene za mna :super spica

Děkuju, bílá u mě taky vede, spolu se zlatou, tu bych taky mohl...

Odesláno
aha zmátly mne zadní přední světla a nárazník;)

Takový matení \"nepřítele\", akorát ten stěrač prozrazuje, že je to nějakej kočkopes :)

• O 4 roky později...
Odesláno

Hoj peugeoťáci! Dlouho jsem tu nebyl, už třetí rok jezdím ve švédské oceli, na Francouze jsem ale úplně nezanevřel- 406 mám pořád, resp. můj bratr, ale... Chtěl bych se zeptat, jestli znáte na jihu Čech  někoho, kdo se v těchhle autech ještě rád vrtá, nedělá to jen pro peníze, a nezalekne se něčeho složitějšího, než je výměna oleje :D Potřeboval bych vyměnit čerpadlo, vstřiky, turbo a podívat se na hlavu a těsnění... ty věci na to mám, jen jsem nenarazil na někoho, kdo by byl ochotnej. Auto už kvůli tomu docela dlouho stojí, ale vyhazovat se nám ho nechce, je to tak trochu srdcovka, znáte to...

IMG_2510.jpg

IMG_2508.jpg

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...