pastorek Odesláno 2. červen 2013 Autor Odesláno 2. červen 2013 Keby ti to náhodou vyšlo tak mi pošli email alebo zavolaj aby som s tebou rátal. web@pepanet.sk +421 908 110 593 Citovat
pipistrel Odesláno 3. červen 2013 Odesláno 3. červen 2013 no to je otazka na teba. koordinator pocasia a boh slnka Citovat
kaper Odesláno 3. červen 2013 Odesláno 3. červen 2013 človeče mna sa v poslednej dobe tam hore nejako neboja tak neviem neviem Citovat
kaper Odesláno 3. červen 2013 Odesláno 3. červen 2013 Mám si vzít člun? Ten nechaj račej u vás doma bude potrebnejší tam u nás to zatial nieje až také strašné ako u vás je to niečo strašné Citovat
007Blackfranky Odesláno 3. červen 2013 Odesláno 3. červen 2013 cawko pežoťáci ..... len taka rychla otazka..... vsetko bude aj ked bude zlé počasie?? dufam ze ano .. s priatelkou sa tesime. Citovat
007Blackfranky Odesláno 3. červen 2013 Odesláno 3. červen 2013 tak to sa mi paci. lebo idem prvy krat na takyto zraz. kedze auto mam iba rok. a uz sa tesim. na lodenici v tom kempe som uz bol sto krat ale nie na zraze... je tam pekne Citovat
kaper Odesláno 3. červen 2013 Odesláno 3. červen 2013 tak to sa mi paci. lebo idem prvy krat na takyto zraz. kedze auto mam iba rok. a uz sa tesim. na lodenici v tom kempe som uz bol sto krat ale nie na zraze... je tam pekne Neboj sa všetko je zariadené aj ked bude pršať aj ked bude zima.:myslim:myslim:myslim Citovat
ozzy1 Odesláno 3. červen 2013 Odesláno 3. červen 2013 Neboj sa všetko je zariadené aj ked bude pršať aj ked bude zima.:myslim:myslim:myslim kaper, v to pevně doufám. Citovat
Cinicman Odesláno 3. červen 2013 Odesláno 3. červen 2013 Je, je... len si nezabudnite pršiplášte... Citovat
Juve Odesláno 3. červen 2013 Odesláno 3. červen 2013 Ja idem za každých okolností....aj keď bude zima....aj keď bude pršať...aj keď nemám zrazové tričko...aj keď (náhodou)Robozv nedonesie rož****.....Howgh.:D:D Citovat
pastorek Odesláno 3. červen 2013 Autor Odesláno 3. červen 2013 ... a pribaľte i teplé oblečenie. Citovat
Cinicman Odesláno 3. červen 2013 Odesláno 3. červen 2013 ...prešiváky, baranice, rukavice, nohavice, rožovice... Citovat
733thunder Odesláno 3. červen 2013 Odesláno 3. červen 2013 Žial, s priateľkou sa nezúčastnime. Pracuje v Piatok aj Sobotu. Tak aspoň Vám prajem pekný víkend a príjemnú zábavu. A nech Vám počasie praje. Citovat
safi1 Odesláno 3. červen 2013 Odesláno 3. červen 2013 Tak situácia sa troška zmenila... Neviem či prídem tú sobotu na zraz, nastali menšie komplikacie takže uvidím v Piatok a možno že až v sobotu ráno aká bude situácia Mrzí ma to.. a to som si povedal že obehám všetky zrazy čo budu :/ Citovat
Cinicman Odesláno 3. červen 2013 Odesláno 3. červen 2013 NO taaak... to nemyslíš vážne... dojdzi budeme tam gangstri... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.