Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

5. ročník víkendového Slovenského zrazu - lodenica Piešťany 2013

Recommended Posts

Odesláno

POSLUSNE HLASIM PAN VEDUCI PASTOREK ze peniaze su zaslane na dany ucet..:roker......Uz sa tesim co to bude za akcion :)........ROBOZV som zvedavu na tu tvoju povestnu ROZOVKU :D......Potom dame moju vychodniarsku slivku a marhulu :o:o:o:o

Odesláno

No asi tak :D.....Ja sa rychlo obkukam ako to tu funguje :D:myslim....................este mi porad ako mam vymazat tamto vlakno co som vytvoril nechtiac :D

[upravil dne 28/5/13 07:14 od Mr Bombastik]

Odesláno

Asi tak ako hovoris :aut......Ako neviem ci mozem ale mam taku prosbu ale nie ohladom zrazu ale ohladom auta.......STUPAJU A KLESAJU MI OTACKY PRI VOLNOBEHU.....Ked je auto rozohriate thak na 80-90 stupnov thak otacky stupaju kedy sa im zachce.....Pocul som ze to moze byt nejaky regulator otacok pod skrtiacou klapkou....vraj to je elektricka suciastka ktoru treba len vymenit chcem sa spytat co si o tom myslite ? :myslim:myslim

[upravil dne 28/5/13 09:20 od Mr Bombastik]

Odesláno
To bych mohl konečně vidět naživo GTi-6 :aut

Keby len vidieť. Zariadim aby si vyhral leštenku a môžeš sa i pomaznať. :D

Ivko určite nebude mať námietky.

Budem sa snažiť doraziť už naleštený, hádam nebude chcať ... ách ta čierna :)

Odesláno

Moje auto zazilo poistnu udalost, pan isiel do nemocnice na injekciu a pomylil si ma s parkoviskom :D ... kazdopadne mal nastastie Feliciu, takze poskodenie je minimalne, do zrazu to sice neopravim, ale sak nevadzi :aut

A prsat dufam nebude, to by ubralo na krase stretnutia :roll

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...