razor Odesláno 22. duben 2013 Odesláno 22. duben 2013 Někdo mi to krásně vytunil. No, tak jak se vám líbí nový vzhled mého vozu? Není to nádhera?! Citovat
razor Odesláno 22. duben 2013 Autor Odesláno 22. duben 2013 Klasická hláška z Pulp Fiction: Lance : Pořád jezdíš v tom Malibu? Vincent : Aaa, ani nemluv. Víš, co mi s ním ňákej parchant udělal? Lance : Co? Vincent : Vobjel ho klíčem. Lance : Ty vole! To je v hajzlu. Vincent : No to mi říkej. Tři roky to bylo schovaný, pak je to pět dnů venku a ňákej impotentní kripl se na to podepíše... Lance : Já bych to rovnou zabíjel. Žádnej soud, žádná porota, rovnou na popravu. Vincent : Škoda, že jsem ho při tom nechytil... Dal bych cokoliv, kdybych ho při tom mohl chytit. Stálo by to za tu škodu, kdybych ho při tom mohl chytit. Lance : Dobytek! Vincent : Co může bejt horší, než někomu ničit auťák! Na cizí auta se prostě nešahá. Lance : To se nedělá. Vincent : To je proti pravidlům. [upravil dne 22.4.2013 08:24 od razor] Citovat
Andreww Odesláno 22. duben 2013 Odesláno 22. duben 2013 Tento sport nikdy nepochopím To asi zaleštit nepůjde co? Citovat
razor Odesláno 22. duben 2013 Autor Odesláno 22. duben 2013 Asi ne no... možná trochu, ale já stejně plánuju celolak, protože už je to uplně dodělaný... Ale stejně je to prasárna. Jen co vyřeším bydlení a garáž, tak to auto mizí ze silnice a dopřeju mu trochu péče.. koupím se ještě něco na popojíždění do práce a coupe bude jen víkendovka... Trhá mi to srdce, když na něm nachízím pořád dokola podobný zhovadilosti.. Citovat
Andreww Odesláno 22. duben 2013 Odesláno 22. duben 2013 Teď se dodělává celolak na cabriu a už teď mám strach, abych nedopadl podobně U nás na vesnici asi ne, ale jak s tím někde vyjedu. Citovat
razor Odesláno 22. duben 2013 Autor Odesláno 22. duben 2013 Jen tak pro zajímavost, na kolik tě to vyjde? Jinak, je to jasný no, stačí jeden idiot a všechno zkazí.. Lidi jsou curvy. Obzvlášť v čr. Citovat
Andreww Odesláno 22. duben 2013 Odesláno 22. duben 2013 Ještě nevím přesně, ale jelikož to mám po rodině, tak +/- cena materiálu Citovat
John Odesláno 22. duben 2013 Odesláno 22. duben 2013 Co na to napsat... vidět toho ******... tak by to bylo to poslední co těma rukama udělá... Citovat
razor Odesláno 23. duben 2013 Autor Odesláno 23. duben 2013 Chvilku jsem si říkal to stejný, ale teď s chladnou hlavou si říkám, že je snad lepší, že jsem ho u toho neviděl... V afektu člověk udělá hodně věcí, co se pak nevyplatí a za tohle bych ho zřejmě asi opravdu zabil... Citovat
Tomajda_406 Odesláno 23. duben 2013 Odesláno 23. duben 2013 ty lidi jsou zmrdi.Mě zas přelezli 2 malý parchanti 306tku Citovat
razor Odesláno 23. duben 2013 Autor Odesláno 23. duben 2013 To jsem měl minule taky, někdo se mi po tom pěkně proběhnul... Blatník kapota a kufr promáčknutý a ještě rýhy od bot.. střecha přežila, ale byly tam stopy... Citovat
Tomajda_406 Odesláno 23. duben 2013 Odesláno 23. duben 2013 Mě to teda přelezli 2 dvanáctiletý parchanti a naštěstí to bylo jenom lehce odřený (kapota,střecha,víko ),ale kluky jsem naštěstí chytil.Maminky zaplatili škodu,takže nakonec dejme tomu dobrý. Nejvíc co mě nasralo když řekli dyt to je adrenalin chodit po autech [upravil dne 23/4/13 16:47 od Tomajda_406] Citovat
razor Odesláno 23. duben 2013 Autor Odesláno 23. duben 2013 Mě se takový věci dějou furt.. Už mě to nebaví.. Začíná mě to trochu sr_t.. asi si koupím fabii a bude klid. Citovat
Wext Odesláno 5. prosinec 2013 Odesláno 5. prosinec 2013 Já opravdu nechápu, proč to ti lidi dělají, jsou to svi*ě. Já mám úplně to samé, akorát na kapotě Citovat
Vítek1 Odesláno 5. prosinec 2013 Odesláno 5. prosinec 2013 jsou to hovada dalsi duvod proc si platit pojistku Citovat
Wext Odesláno 6. prosinec 2013 Odesláno 6. prosinec 2013 Naštěstí nemám nějak zvlášť drahé auto ale taky to pořádně naštve, když se ráno probudíte a na autě je něco navíc, ještě že na tu kapotu mi nic nenakreslili, ale jen obešli. Bez tak to byli nějací malí zmetci. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.