venomcz Odesláno 19. duben 2013 Odesláno 19. duben 2013 Valí někdo tuto neděli do Kopru na autíčka se mrknout ? Popř . zazávodit ? Pokud vyjde počasí , tak to bude hodně pěkně strávená neděle. Viz: http://www.tuning-srazy.cz/kalendar/od-dnesniho-dne-dale Polygon Tatry Citovat
lukaro Odesláno 19. duben 2013 Odesláno 19. duben 2013 Uvažoval jsem, ale zatím všechny srazy byly nic moc a litoval jsem těch peněz... Citovat
venomcz Odesláno 22. duben 2013 Autor Odesláno 22. duben 2013 Tak shrnutí: Všude samé žrádlo a pití , stánku s pořádnýma věcma nula . Jenom samé nálepky a ptákoviny . Před sprintama jsme mrkli ještě na frajery na motorkách - nuda... pak jsme se přesunuli nahoru ke sprintům , zahájil je Mikulaštík s pěknou podívanou na Subaru ... Pak byl první sprnit , následovala asi půlhodinová technická pauza a pak se to rozjelo. Docela o ničem . Na Leoška jsme tam už ani nebyli a jeli domů. Po cestě domů nás ještě změřily benga v obci , kde jsme zrovna 50 nejeli ... pěkná neděle..umyl jsem auto , opekl buřta a šel spát... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.