odee Odesláno 17. duben 2013 Odesláno 17. duben 2013 To Charlie1: Tak by se měli řešit všechny podobný \"prkotiny\" jednou blbě zaparkuješ, domluva, budeš to dělat pořád, pokuta, ale jak v německu, dle výše příjmu, ono pro běžnýho člověka je litr něco jinýho, než pro nějakýho zbohatlickýho fanaga, kterej si jezdím fotříkovým autem a litr je pro něho směšnej poplatek za parkovný Vždycky, když vidím, jak nějakej takovej 20ti letej rozmazlenej debílek parkuje svou X6 na stání pro invalidy, tak mi teče voda ze zubů Citovat
Vvitty Odesláno 17. duben 2013 Odesláno 17. duben 2013 Hmm prima no uz to vidim jak budu okolo Argentinsky priste krouzit jak kokot jen abych nasel misto bez modry zony (a volny) az zase ve sportovce bude nejaky zapas Argentinsky? Tam jsou nejaka nenamodrena parkovaci mista, snad krome kusu Delnicke? Parkuj v Jankovcove, tam je u pristaviste mista obvykle dostatek... ale na zapas je oboji krapet z ruky. Citovat
Guest Raubiri Odesláno 17. duben 2013 Odesláno 17. duben 2013 Mě přijdou i ty dvě kila dobrý. Domluva by sice potěšila, ale tak dvě kila nebolej jako litr. Jinak ulice na Bělidle, musí být pro MP zlatej důl, tam se parkuje i ve třech řadách, dá se tam sotva projet...už nejednou jsem musel sklápět obě zrcátka, abych mohl projet kolem blbě zaparkovanýho SUV projet. Ale to je jiná kapitola. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.