erikh Odesláno 15. srpen 2005 Autor Odesláno 15. srpen 2005 Caute,.. cez vikend som to rozobral,vybral som to cidlo, a podla predpokladov jedna s tych tyciniek bola odlomena(odzrata) hned pri tom plaste v ktorom je schovana.Tam som trocha obrezal s tej umelej hmoty aby bol kontakt a zlozil som to....a super....az dodnes do rana kedy mi to zacalo svietit zase.... Este jedna vec...odvzdusnovaci ventil,ktory je hore na chladici je kedy zatvoreny?ked je v smere jazdy alebo rovnobezne s napravou? Som to odvzdusnil a nejako som \"zabudol\" ako to ma zostat.Dakujem Citovat
voštík Odesláno 15. srpen 2005 Odesláno 15. srpen 2005 normaln€ to utahn€s jako kazd€y jin€j sroub. A neni to odvzdusnovaci sroub, al€ nal€vaci hrdlo. Odvzdusnovaci srouby jsou na t€rmostatu, hadici top€ni a mozna j€st€ j€d€n n€kd€. Zal€zi na mod€lui Citovat
erikh Odesláno 15. srpen 2005 Autor Odesláno 15. srpen 2005 Nemyslim nalievacie hrdlo,ktore je(ked stojim pred autom celom k nemu) po lavej ruke.Na hornej strane chladica po pravej ruke je odvzdusnovaci \"ventil\",ktorz sa otaca iba o stvrt,alebo pol otacky.... Citovat
Swallow Odesláno 15. srpen 2005 Odesláno 15. srpen 2005 Normálně to utáhni po směru hodinových ručiček.Skončíš po směru jízdy, pokud se pamatuju.Je to normální šroub, jen s velkým stoupáním závitu a jde i vytahnout z chladiče. Citovat
erikh Odesláno 16. srpen 2005 Autor Odesláno 16. srpen 2005 Ano,je to presne tak ako si povedal..vcera som to dotiahol aje to OK.Dufam.... A cidlo blbne po troske nadalej.Uz menej,ale aj tak blika... No budem ho musiet vymenit - stoji 458,- Sk. Diki vsetkym. Caff Citovat
Guest dtyrkas Odesláno 19. srpen 2005 Odesláno 19. srpen 2005 Původně zaslal: erikh Tak...zda sa ,ze sme tomu prisli na \"kloub\"...Zo spodu je na expanzke nejake cidlo...Asi to bude pricina preco mi stale svieti kontrolka...ked sme ho odpojili prestalo svietit.... Neviete mi povedat na co je tam to cidlo??? Prip. nemate niekto take nove resp.druhe???Neviete co stoji??? ty jses ale tydyt, vzdyt jsem ti to psal, stacilo jen precist muj prispevek to druhe cidlo \"jakoby mosazne\" je tepelny spinac pro sahary a je uplne na druhe strane uhlopricky chladice, nez cidlo hladiny chladky (je na bajonet) Citovat
erikh Odesláno 19. srpen 2005 Autor Odesláno 19. srpen 2005 Co je \"tepelny spinac pro sahary \"?? A ak úprejdem uhloprieckou cez chladic od cidla pod expanzkou,tak na druhej strane hore je odvzdusnovaci ventil.... p.S.Nemate niekto servisny manual na P-405 1.8SRDT r.v.1991?? Citovat
Guest dtyrkas Odesláno 19. srpen 2005 Odesláno 19. srpen 2005 Původně zaslal: erikh Co je \"tepelny spinac pro sahary \"?? A ak úprejdem uhloprieckou cez chladic od cidla pod expanzkou,tak na druhej strane hore je odvzdusnovaci ventil.... p.S.Nemate niekto servisny manual na P-405 1.8SRDT r.v.1991?? no presne, a pod tim ventilem je cidlo, takovy mosazny valecek zasroubovany do chladice ze strany motoru, ale o to ti prece neslo Citovat
erikh Odesláno 19. srpen 2005 Autor Odesláno 19. srpen 2005 To je to cidlo co je vyssie na obr. To mam predpokladam,zle. 1,Je to cidlo snimaca hladiny-predpokladam? 2,Tie dve cidla hore na motore su na co?Prve ma tusim zeleny kabel a druhe tusim cerveny-su tak za sebou??? Akisi mam v tom chaos------uz.... Citovat
Guest dtyrkas Odesláno 19. srpen 2005 Odesláno 19. srpen 2005 jeste jednou a od zacatku: 1) cidlo hladiny chladici kapaliny je to na obrazku http://album.inmail.cz/*karelkuba?55982 a je umistene pod expanzkou, dole na chladici na strane spolujezdce (po smeru jizdy vpravo) . Protoze ho mas v haji, sviti ti ta kontrolka, takova poklicka s vlnovkama pod. 2) Cidlo sahar spousti pri urcite teplote ~90°C (to najdes v katalogu) vetraky pred chladicem abys neuvaril motor. Citovat
erikh Odesláno 22. srpen 2005 Autor Odesláno 22. srpen 2005 Dik za vsetko...... Musim to vymenit,nech uz mam s tym pokoj... Dik Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.