Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Lezli mi po prahu ve dveřích, tak jsem si řikal - no asi tam prostě blouděj, přeparkuju na jinej konec sídliště, voni vylezou a už se tam nebudou vracet. Ale po tejdnu jsem otevřel auto a už byli i na zadních sedačkách, takže asi mraveniště. Nalíčil jsem na ně pastičky a zatim to vypadá že to pomohlo.

Odesláno

Tak mě napadá, že to nemůže být vůbec sranda pro mravence dostat se do auta...to už ten malej černej hajzlík musí snad i myslet:myslim...když se vyškrábe po kole, pak musí nějak přes kotouč na poloosu, rameno a přes uložení nějak na karoserii... Pokud teda nestojíš v půlmetrové trávě, to by mu cestu asi ulehčilo...:D

Odesláno

To ne, normálně na sídlišti na asfaltu. Taky si říkám že ty potvory snad musej bejt říznutý blechama a skákat o tyči.

Odesláno

s mravencama jsem musel zatocit pred par tydnama taky. zacali lozit po palubovce, pak jsem pod kapotou nasel cele kordony. nasadil jsem pasticky, 2 do motoroveho prostoru a 2 na palubni desku a pro sichr jsem jim ty jejich cesticky jeste pofikal biolitem.

btw, tvoje kara je od Chrudimi? :)

[upravil dne 19/5/2013 22:11 od chechet]

Odesláno

Jo, od Chrudimi. A dneska jsem zas jednoho toho parchanta našel lézt po sedačce, čili boj ještě není vyhraný a budu to muset prolézt důkladně.

Odesláno

pastickam musis nechat trochu casu, mravenci nezmizi ze dne na den.

tvou karu jsem byl kdysi v Chrudimi omrknout a vyzkouset, byla skvela! akorat uz jsem mel \"na ceste\" lenochoda s hvezdou na kapote. :)

Odesláno

Otevřel jsem kapotu, asi čtyři lezli v motorovém prostoru, takže jsem nasadil Agent Orange a profoukal prostor biolitem. Jestli tohle přežili, tak je s hmyzem na týhle planetě něco špatně :P

Já mojí káru byl taky v CHrudimi kdysi omrknout a vyzkoušet a tak jsem jí nakonec vzal no. Akorát jsem si naběh s klimákem, protože mě hned čekala výměna kompresoru za osmičku :grr

• O 1 měsíc později...
Odesláno

Zevnitř by to asi přes tu černou folii moc vidět nebylo.... :aut

Jinak tady je soubor toho nápisu v křivkách, ten jsem poslal do firmy a podle toho mi to vyřízli. Našel jsem ho někde na netu. Jen je potřeba změřit šířku zadního okna, na kombíka to mám 80cm.

iron-maiden-logo-vector-251F8936-logoeps.com_.zip

[Edited on 7/7/13 15:06 by Stejsn]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...