Guest servisman Odesláno 17. květen 2013 Odesláno 17. květen 2013 kde jsi je našel ? že by černí stopaři Citovat
Stejsn Odesláno 17. květen 2013 Autor Odesláno 17. květen 2013 Lezli mi po prahu ve dveřích, tak jsem si řikal - no asi tam prostě blouděj, přeparkuju na jinej konec sídliště, voni vylezou a už se tam nebudou vracet. Ale po tejdnu jsem otevřel auto a už byli i na zadních sedačkách, takže asi mraveniště. Nalíčil jsem na ně pastičky a zatim to vypadá že to pomohlo. Citovat
Guest servisman Odesláno 17. květen 2013 Odesláno 17. květen 2013 asi jsi vystříkal prahy něčím co je přitahuje, Citovat
odee Odesláno 17. květen 2013 Odesláno 17. květen 2013 Tak mě napadá, že to nemůže být vůbec sranda pro mravence dostat se do auta...to už ten malej černej hajzlík musí snad i myslet:myslim...když se vyškrábe po kole, pak musí nějak přes kotouč na poloosu, rameno a přes uložení nějak na karoserii... Pokud teda nestojíš v půlmetrové trávě, to by mu cestu asi ulehčilo... Citovat
Stejsn Odesláno 17. květen 2013 Autor Odesláno 17. květen 2013 To ne, normálně na sídlišti na asfaltu. Taky si říkám že ty potvory snad musej bejt říznutý blechama a skákat o tyči. Citovat
chechet Odesláno 19. květen 2013 Odesláno 19. květen 2013 s mravencama jsem musel zatocit pred par tydnama taky. zacali lozit po palubovce, pak jsem pod kapotou nasel cele kordony. nasadil jsem pasticky, 2 do motoroveho prostoru a 2 na palubni desku a pro sichr jsem jim ty jejich cesticky jeste pofikal biolitem. btw, tvoje kara je od Chrudimi? [upravil dne 19/5/2013 22:11 od chechet] Citovat
Stejsn Odesláno 19. květen 2013 Autor Odesláno 19. květen 2013 Jo, od Chrudimi. A dneska jsem zas jednoho toho parchanta našel lézt po sedačce, čili boj ještě není vyhraný a budu to muset prolézt důkladně. Citovat
chechet Odesláno 21. květen 2013 Odesláno 21. květen 2013 pastickam musis nechat trochu casu, mravenci nezmizi ze dne na den. tvou karu jsem byl kdysi v Chrudimi omrknout a vyzkouset, byla skvela! akorat uz jsem mel \"na ceste\" lenochoda s hvezdou na kapote. Citovat
Stejsn Odesláno 22. květen 2013 Autor Odesláno 22. květen 2013 Otevřel jsem kapotu, asi čtyři lezli v motorovém prostoru, takže jsem nasadil Agent Orange a profoukal prostor biolitem. Jestli tohle přežili, tak je s hmyzem na týhle planetě něco špatně Já mojí káru byl taky v CHrudimi kdysi omrknout a vyzkoušet a tak jsem jí nakonec vzal no. Akorát jsem si naběh s klimákem, protože mě hned čekala výměna kompresoru za osmičku Citovat
Feelly Odesláno 2. červenec 2013 Odesláno 2. červenec 2013 Moc pěkná 406 zavidim ti ten motor a polokuži.. Jinak fotka povedená Citovat
panzerflus Odesláno 6. červenec 2013 Odesláno 6. červenec 2013 můžu otázku? kde jsi sehnal tu nálepku iron maiden? jelikož je to moje srdcovka taky bych si jí tam loupnul Citovat
Stejsn Odesláno 6. červenec 2013 Autor Odesláno 6. červenec 2013 Nechal jsem si jí vyříznout z fólie, stála mě asi stopade. Citovat
panzerflus Odesláno 6. červenec 2013 Odesláno 6. červenec 2013 a to je lepené zevnitř nebo z venku? Citovat
Stejsn Odesláno 7. červenec 2013 Autor Odesláno 7. červenec 2013 Zevnitř by to asi přes tu černou folii moc vidět nebylo.... Jinak tady je soubor toho nápisu v křivkách, ten jsem poslal do firmy a podle toho mi to vyřízli. Našel jsem ho někde na netu. Jen je potřeba změřit šířku zadního okna, na kombíka to mám 80cm. iron-maiden-logo-vector-251F8936-logoeps.com_.zip [Edited on 7/7/13 15:06 by Stejsn] Citovat
panzerflus Odesláno 7. červenec 2013 Odesláno 7. červenec 2013 díky za tip,já jsem ale byl nedočkavej tak jsem si to vyřízl z červené carbonové folie doma a nalepil...sice bílé je to hezčí ale co vidět to je.... btw... UP THE IRONS :cool: Citovat
Stejsn Odesláno 7. červenec 2013 Autor Odesláno 7. červenec 2013 UP THE IRONS vespolek Já chtěl ta písmenka průhledná, aby přes to bylo vidět. Citovat
Guest servisman Odesláno 7. červenec 2013 Odesláno 7. červenec 2013 tak to máš nalepený nápis a pak folii Citovat
panzerflus Odesláno 7. červenec 2013 Odesláno 7. červenec 2013 to sice jo,ale když se kouknu do zpětného zrcátka tak to vidím jen tak na horní hraně,je to hned pod brzdovým světlem,absolutně to neomezuje výhled Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.