Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj, dufam, ze to nieje reklama, ale ak chcete 15\" nove disky na 207 za 10€, tak forstinger likviduje predajnu v shoping pallace Bratislava. A je tam 50 % na vsetko :) . Hlinnikace mali za 30€. Kruci a ja som nove kupil pred pol rokom:fnuk

Odesláno
Nemají někde web s výprodejem? Liťáčky bych si nechal líbit, ale do BA jentak cestu nemám :myslim

nie, na webe to nieje. likviduju iba tuto jednu predajnu, takze treba si preto fizycky prist.

Odesláno
zajtra letim tam... :D

nechaj mi tam nieco...

tak sa poponahlaj, lebo dost vela veci uz vypredali. Zavahal som pri 2kg hasicaku za 16€, sakris:grr , ale mam uni koberceky za 5€ :super, celom dobre pasuju.

Odesláno
zajtra letim tam... :D

nechaj mi tam nieco...

tak sa poponahlaj, lebo dost vela veci uz vypredali. Zavahal som pri 2kg hasicaku za 16€, sakris:grr , ale mam uni koberceky za 5€ :super, celom dobre pasuju.

nad hasicakom nenariekaj, za 12,9 ecek bez dph si ho mozes kupit tu... :D

http://hasiacatechnika.sk/index.php?page=shop.browse&category_id=6&option=com_virtuemart&Itemid=1&vmcchk=1&Itemid=1

[upravil dne 10/4/13 08:16 od Marcel00]

Odesláno

Noo dnes som tam bol mrknut uz je toho vela fuč... Ovsem maju tam disky nejake dezenty strieborne za 40 euro kus rozmer 16 :)

Ledky vselijake a somariny... Nic som nekupil teda necvrnklo mi nic do oka :)

Stresne nosice na strechu tam maju za super ceny to islo na dračku :) a ziarovky...

Chcel som aj stierace a nenasiel som si :/

Vsetko -50 %

Do 14.4 su otvoreny

[Edited on 10/4/13 16:46 by safi1]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...