janny Odesláno 7. duben 2013 Odesláno 7. duben 2013 tý čo ste už sami repasovali zadnu napravu na 205-206-306 a podobne podelte sa o naj spôsob vylisovania a nalisovania čapu uloženia ramena. tém o repase je tu dost ale tento konkretny krok som nikde nenasiel... Citovat
Eon Odesláno 7. duben 2013 Odesláno 7. duben 2013 Nahříval jsem to autogenem a pak lehce vyklepl, šlo to jako nůž do másla. Naopak to samé. Citovat
mxmen Odesláno 8. duben 2013 Odesláno 8. duben 2013 do díry čepu jsem navařil závitovou tyč M 16 přes čep navlékl trubku odpovídajícího průměru a délky a maticí přes podložku vytáhl Citovat
janny Odesláno 9. duben 2013 Autor Odesláno 9. duben 2013 fuu no tak to začína byt sranda aj keď sa to nahrialo tak to za pána nechce ísť tej rúry von. ešte že to robíme v práci na údržbe. takže sa musia vyrobiť prípravky a skúsime to tak ako písal mxmen snáď to povolí. dúfam že ta rúra nieje s čapom nikde bodnutá. ale nenašiel som nikde čo by to naznačovalo. [upravil dne 9/4/13 12:09 od janny] Citovat
janny Odesláno 9. duben 2013 Autor Odesláno 9. duben 2013 a sú vonku keď skončime s mojou nápravou môžme sa začat tomu venovať profesionálne pomaly na všetko mam vyrobene prípravky Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.