Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím chci se zeptat čím to může bít .Při jízdě na narovné silnici se ozívá někde asi ze středové části palubky zvuk připadající jako by procvakávalo nějaké relé ,na rovné cestě to nedělá jen na nerovné a podle toho jak moc tak se mění i intenzita cvakání.

Odesláno

jsem si na 99% jistý že je to nějaké relé,diagnostika ta hlásí akorát trvalou chybu na žhavení ,ale auto startuje úplně normálně a nejde ani vymazat.A nevíte na jakým spůsobu funguje vyhřivání sedaček ,jestli jsou trvale pokud je mám nastaveny zaply a nebo až si na tu sedačku někdo sedne,protože se mi zdá že to nejvíc dělá když vedle mě sedí přítelkyně

Odesláno

Tak teď zase nevím ,jeden tvrdí že jen kolečkem a druhý že se musí zatížit (že si někdo sedne) ,podle mě to vypadá na tu druhou variantu .

Jinak už nevím co by to mohlo cvakat ,jediné čím si su jistý tak že je to nějaké relé

Odesláno

stefano možno na 508-me to tak funguje ale na 407-me nie (práve pozerám do schémy a nie je v okruhu ohrevu sedadla žiadny spínač okrem toho kolečka).

S Přemom sme sa už dávnejšie akolo toho vyhrievania sedadla bavili a zhodli sme sa že zaťaženie sedada nemá vpliv na vyhrievanie, zapínaš a vypínaš kolečkom ktorým si nastavuješ aj intenzitu ohrevu.

V sedadle je detekčná vložka zapojená v okruhu zapnutia bezpečnostných pásov.

Odesláno

OK Judes. Ak máš naštudované schémy, tak to bude ako píšeš. Ja som to nikdy nesledoval a vždy som si myslel, že vyhrievanie funguje až po zaťažení. Takže ak niekto jazdí často sám a nevšimne si , že je zapnuté vyhrievanie spoluj. sedačky, tak tá sedačka hreje stále?

Odesláno

Až natoľo to naštudované nemám, len mi to nedaloa tak som sa nato pozrel. Je to tak, radšej sa na to kolečko občas pozrieť ako by to malo zbytočne cucať šťavu. Inak fakt som si myslel že na 508-me to zapojili cez to zaťaženie sedadla.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...