jarda444 Odesláno 30. březen 2013 Odesláno 30. březen 2013 Zdravím chci se zeptat čím to může bít .Při jízdě na narovné silnici se ozívá někde asi ze středové části palubky zvuk připadající jako by procvakávalo nějaké relé ,na rovné cestě to nedělá jen na nerovné a podle toho jak moc tak se mění i intenzita cvakání. Citovat
Palldo77 Odesláno 30. březen 2013 Odesláno 30. březen 2013 Nebudeš mať len niečo uvolnené(svorka uchytenia kábla) a to cvaka o seba? Zhoď tapacír a pozri. Keby ti cvakalo rele by ti to asi palubak vyhodil. Citovat
jarda444 Odesláno 30. březen 2013 Autor Odesláno 30. březen 2013 jsem si na 99% jistý že je to nějaké relé,diagnostika ta hlásí akorát trvalou chybu na žhavení ,ale auto startuje úplně normálně a nejde ani vymazat.A nevíte na jakým spůsobu funguje vyhřivání sedaček ,jestli jsou trvale pokud je mám nastaveny zaply a nebo až si na tu sedačku někdo sedne,protože se mi zdá že to nejvíc dělá když vedle mě sedí přítelkyně Citovat
Judes Odesláno 30. březen 2013 Odesláno 30. březen 2013 Vyhrievanie sedadla hreje keď ho zapneš kolečkom a nezáleží či na sedadle niekto sedí alebo nie. Citovat
stefano Odesláno 30. březen 2013 Odesláno 30. březen 2013 Sedačky by mali vyhrievať, len keď sú zaťažené. Citovat
jarda444 Odesláno 30. březen 2013 Autor Odesláno 30. březen 2013 Tak teď zase nevím ,jeden tvrdí že jen kolečkem a druhý že se musí zatížit (že si někdo sedne) ,podle mě to vypadá na tu druhou variantu . Jinak už nevím co by to mohlo cvakat ,jediné čím si su jistý tak že je to nějaké relé Citovat
Judes Odesláno 30. březen 2013 Odesláno 30. březen 2013 stefano možno na 508-me to tak funguje ale na 407-me nie (práve pozerám do schémy a nie je v okruhu ohrevu sedadla žiadny spínač okrem toho kolečka). S Přemom sme sa už dávnejšie akolo toho vyhrievania sedadla bavili a zhodli sme sa že zaťaženie sedada nemá vpliv na vyhrievanie, zapínaš a vypínaš kolečkom ktorým si nastavuješ aj intenzitu ohrevu. V sedadle je detekčná vložka zapojená v okruhu zapnutia bezpečnostných pásov. Citovat
bart.lbc Odesláno 30. březen 2013 Odesláno 30. březen 2013 Taky mi hřeje sedačka spolujezdce, ikdyž tam nikdo nesedí. Citovat
stefano Odesláno 31. březen 2013 Odesláno 31. březen 2013 OK Judes. Ak máš naštudované schémy, tak to bude ako píšeš. Ja som to nikdy nesledoval a vždy som si myslel, že vyhrievanie funguje až po zaťažení. Takže ak niekto jazdí často sám a nevšimne si , že je zapnuté vyhrievanie spoluj. sedačky, tak tá sedačka hreje stále? Citovat
Judes Odesláno 31. březen 2013 Odesláno 31. březen 2013 Až natoľo to naštudované nemám, len mi to nedaloa tak som sa nato pozrel. Je to tak, radšej sa na to kolečko občas pozrieť ako by to malo zbytočne cucať šťavu. Inak fakt som si myslel že na 508-me to zapojili cez to zaťaženie sedadla. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.