Qcko Odesláno 16. březen 2013 Odesláno 16. březen 2013 Ty brďo, to som sa prepracoval do nejakých mýtických sfér. spartan, neboj, riadkov v tabuľke dorobím koľko bude treba a väčšina sa aj tak prihlási v posledný týždeň pred termínom. Pri kapacite cez 100 ľudí bude miesto i na tie sľubované tančeky. Cinicman, pokračuj v tréningu, pri najhoršom ich využiješ o rok na plese. Preco niesme v tabulke :aut Citovat
pastorek Odesláno 16. březen 2013 Odesláno 16. březen 2013 Preco niesme v tabulke :aut Nenapísal si že prídeš ale že do tých končín chodíš rád a nevieš sa dočkať. pipistrel, to isté, napíše že sa teší ale ani slovo či príde. Chlapci, rozbila sa mi krišťálová guľa tak dávajte informácie lopatisticky. Citovat
Marcel00 Odesláno 16. březen 2013 Odesláno 16. březen 2013 z BA kto ide este okrem sagiho? by ma mohol niekto zviezt.. kto sa ponukne? Citovat
Andreww Odesláno 17. březen 2013 Odesláno 17. březen 2013 Můžu Tě vzít z Púchova...tam se dostaň jak chceš Citovat
Cinicman Odesláno 17. březen 2013 Odesláno 17. březen 2013 Neprevetras krokodila? S tým predsa nemôže na dialnicu?! Citovat
jožko Odesláno 17. březen 2013 Odesláno 17. březen 2013 Nazdar chlapci...Teším sa na stretnutie. To posledné bolo super a určite aj toto bude výborné. Robo ďakujem, že si na mna nezabudol.:papa:papa Citovat
Marcel00 Odesláno 17. březen 2013 Odesláno 17. březen 2013 Neprevetras krokodila? S tým predsa nemôže na dialnicu?! pocujte vy dvaja pisulaci... sa naseriem a dojdem... ale nechce sa mi dialnicnu kupovat, tu mam len na pugovi... a ist do za mimo dialnice je psychoza... ale ked pojde niekto z vas chytry mimo d1 tak to s vami absolvujem Citovat
Judes Odesláno 17. březen 2013 Odesláno 17. březen 2013 Nazdar chlapci...Teším sa na stretnutie. To posledné bolo super a určite aj toto bude výborné. Robo ďakujem, že si na mna nezabudol.:papa:papa Na poslednom si chýbal, v Báhoni . Citovat
Cinicman Odesláno 18. březen 2013 Odesláno 18. březen 2013 No to teda určite nie... stačilo mi, že som tú \"spanilku\" musel absolvovávať keď ešte nebola diaľnica... Marcel00 -> ...a, že nedojdeš na krokodílovi?! Citovat
Marcel00 Odesláno 18. březen 2013 Odesláno 18. březen 2013 naaa sak dojdem... cakam na nejake tetrminy a ak nebudu obsadene tak sa dovalim... ozaj keby bolo treba nieco doviezt, tak no problemo. Citovat
kaper Odesláno 18. březen 2013 Odesláno 18. březen 2013 Marcel00: ak prídeš do TT tak nie je problém ta zobrať. Ale povezieš sa ne renaulte nevadí???, Citovat
pastorek Odesláno 18. březen 2013 Odesláno 18. březen 2013 Marcel, to by som na tvojom mieste bral. Ďaľšia ponuka je už iba na 405ke a po okreskách. Citovat
Cinicman Odesláno 18. březen 2013 Odesláno 18. březen 2013 Niiiiič... nech pekne príde ukázať krokodíla... Citovat
Juve Odesláno 18. březen 2013 Autor Odesláno 18. březen 2013 No...keď tak pozerám na zoznam prihlásených, neoplatilo by sa vám ísť vlakom a objednať vagón na prepravu áut??? Trasa BA,TT,PN,PB-ZA a môžte po ceste chlastať.:papa http://www.wgske.sk/sk/nase-sluzby/autovlak Citovat
Durko Odesláno 18. březen 2013 Odesláno 18. březen 2013 z BA kto ide este okrem sagiho? by ma mohol niekto zviezt.. kto sa ponukne? marcel nemam problem v kufri mam miesto len to by bolo s priplatkom za masaz Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.