Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Zdar chlapi, potřeboval bych, jestli nemá někdo S16 na origo pružinách změřit výšku od horní hrany disku po hranu blatníku, abych věděl, o kolik to mám níž...Chci koupit novej podvozek a auto dostat o kousek výš, ale ne zas o moc. Na netu sem našel dobrou fotku zboku s podvozkem -55mm a po přepočtu ve photoshopu mi vyšlo, že má mezi diskem a blatníkem cca 11cm (já mám okolo 10cm) předpokládám, že auto na standartním podvozku by teda mělo mít mezi diskem a blatníkem tech cca 16-17cm a potřebuju to od někoho potvrdit.

PS: bylo by fajn, kdyby se to měřilo na 14\" kolech, nejlépe na raptorech a s ne moc unavenýma pružinama:super

Předem moc dík všem ochotným měřičům:D

Odesláno

pro tebe tak ideální podvozek -35 nejspíš, ale už ho nemám tak nemůžu posoudit... ale zkus napsat jirkovi kasčákovi s tou bílou rally, on má myslím ta-technics a ten je i výškově stavitelnej... :)

Odesláno

To Lentilka: a jaký máš teď snížení? Mě by totiž pomohlo, i kdyby to změřil někdo, kdo ví, o kolik má auto níž oproti sérii a pak už se to přibližně dopočítá. Potřebuju to nutně o kousek výš, jelikož při snížení, který na tom je teď jezdím se sundanýma podběhama, bo je při větším rejdu prodírám gumama:(

To Fifa: asi mi to moc nepomůže, protože S16 je už od přírody kus víc u země, ale na gumách nezáleží, jelikož to chci měřit od hrany ráfku;)

Odesláno

To Mischelin: co tam máš za kola? Někde sem četl, že na S16 většina 13\"kol nejde nasadit kvůli třmenům.. Na zimu bych docela bral 13 s nějakýma pořádnýma balónama. Já mám totiž zimní v rozměru letních a když opadne sníh a vykouknou všechny ty výtkuky, tak si připadám jak idiot, když kličkuju mezi dírama. neříkám, že by to ty gumy zachránili, ale aspoň trošku by to pomohlo:roker

Odesláno

Já sem si říkal, že v tom bude nějakej fígl:-D Na zimu by to nemuselo být uplně špatný, zvlášť, kdybych narazil na nějaký pěkný outschoolový disky, na to šupnout pořádný papuče a hurá do sněhu:roker

Odesláno

Někde sem vyčetl, že 13 plechy tam právě nedostaneš... Ale nevím, jak moc se ta informace zakládala na pravdě. Ale koukám, že Mischelin má taky plechy a taky podložky, tak to tam jen tak asi nepůjde...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...