mad2707 Odesláno 12. červenec 2005 Odesláno 12. červenec 2005 Dnes v noci mi nějaká k***a chtěla vybrat auto. Podařilo se jí ulomit krytku zámku levých dveří a ukroutit zámek. Potom to Peugeot nevydržel a zahoukal. Díky lehlému spaní (nácvik s 3-letým klukem) jsem vyletěl, ale nikoho jsem nenašel. Škoda za moc peněz (Domanský to odhadl na 6000,- pokud se nebude muset měnit vložka zámku, jinak 25000), ale z auta se nic naštěstí neztratilo. Ono taky nebylo co, parkuji na ulici a nejsem blázen něco v autě nechávat. Jediná věc co mě zaráží - alarm houkal cca 30-50 vteřin, což by mě v případě normálního spánku asi neprobudilo a tak uvažuji o "dovybavení" o nějaký modul, který by mi aspoň zazvonil, příp. poslal SMS. Nemá s tím někdo zkušenosti? Citovat
lamancha Odesláno 12. červenec 2005 Odesláno 12. červenec 2005 http://www.jablotron.cz/autotechnika.php?pid=autotechnika/pagery anebo tam nekde, takz o tom porad uvayuji... Citovat
Bohumil Odesláno 13. červenec 2005 Odesláno 13. červenec 2005 Tak to bych věděl o levnějším zůsobu. Bezdrátový zvonek určitě znáš. Tlačítko sepneš natrvalo a stačí ho zapojit někam do obvodu, kde se po otevření dveří objeví el.proud, modul zvonku si vezmeš domů ajeto. Po otevření dveří ti to doma začne ječet. Dosah prý až 300m. Citovat
lamancha Odesláno 13. červenec 2005 Odesláno 13. červenec 2005 Zni to zajimave, ale uz jsi to nekde videl ? A tech trista metru - tak o tom bych dost pochyboval - obzvlast v zastavbe. Ten modul zvonku je napajenej jak ? a jak je to velky ? Aby to nebylo jako rusky elektricky kukacky. A muzes tim zvonkem si vypnout na dalku zapalovani ?? To jen par dotazu na okraj:papa Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.