Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Aha, tak to netuším, ve starších modelech se vůbec neorientuji. Jinak mě už konečně dorazil volant, sice jetý, ale celkem zachovalý, takže pár foteček i s budíky v autě :)

Odesláno

Samozřejmě, že to vadit nebude, jinak bych se skoro hodinu ani netrápil s tím návodem. Je to pro všechny, aby bylo auto jedinečné, na to mám už jiný trik. Snad to vyjde a budete koukat, tedy jestli se to povede.

Odesláno

Ve tmě se to fotí úplně na ho... Ten foták mi to nějak nebere, ale zítra to nějak zkusím. Ovšem stejně je to nejlepší vidět naživo. Já jsem z nich hotovej, šíleně se mi to líbí, nechci se chválit, ale povedlo se :D

Odesláno

Souhlasím je to bomba, já už mám rozebráno, i díky tobě, a byl jsem pevně rozhodnutý, že bude modrá a červený ručičky, ale když to vidím, jsem skoro uplně zlomen a asi dám vážně bílou a modrý ručičky :D :D :D

Odesláno

Já budu dávat modré ručičky teprve až budu mít hotové bílé budíky, ale ty už budoi i s modrým, no spíše fialovým podsvícením, uvidíme, možná nakonec zůstanou tyto tmavé :)

[upravil dne 17/12/13 12:59 od Tomasino]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...