Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Dále mě trocu zlobila klapka, tak jsem se pustil do její očistky. Vše bylo díky prasklé hadici odfuku klikovky zasviněné olejem a všelijakým sajrajtem. No posudtě samy ten výsledek, jen mě mrzí, že jsem nevyfotil i ten původní stav, byl to opravdu hnus

post-47859-14109634061646_thumb.jpg

post-47859-14109634062245_thumb.jpg

Odesláno
Hezké cabrio :super Zrovna takovéhle jsem měl vyhlidnuté. Co ten vrak vedle, to je dárce? Ještě ti ho nechtěli odtáhnout?

Díky, je to mé už třetí v řadě :) jsem s ním naprosto spokojen. Ten žlutý to je dárce, tedy až do nedávna byl, jelikož si pro něj přijel nový majitel, který si odvezl už jen kastli na podvozku. Doma mi ale plno kravinek zbylo. Odtáhnout jej ovšem také chtěli :D

Odesláno

Dál ejsem se pustil do přečalounění vika střechy, což také dopadlo nad mé očekávání a vypadá to skvěle. Dále se momentálně rýpu v podsvícení palubovky a to všech budíků a hejblátek co tam jsou, tlačítka ve dveřích už mám do červena pomocí 3mm diod, ovšem přístrojovku a zbytek budu řešit barevnými led páskami, kdy bude možné kdykoli měnit barvu dle libosti pomocí ovladače. Zatím mi palubovku osvětlují bílé smd diody, řeknu vám, že pájení bylo to poslední co mě na tom sr.lo :D Dát ze všeho dolů ten žlutý sajrajt to je maturita pánové. Fotky a video podsvícení přístrojovky dodám hned jakmile bude vše fungovat dle mých představ. Dále musím vyměnit zadní okno, do měsíce by mělo být doma nové :D Pak už jen sehnat nebo přečalounit volant a je to skoro komplet :) Ještě jsem zapoměl, že na jaře jdou na auto nějaké slušivé 16ti palcové kola, \' jaké? \' to ještě také nevím, stále hledám, nechme se všichni překvapit ;)

[upravil dne 9/11/13 13:33 od Tomasino]

[upravil dne 9/11/13 13:34 od Tomasino]

[upravil dne 9/11/13 13:34 od Tomasino]

[upravil dne 9/11/13 13:46 od Tomasino]

post-47859-14109634063944_thumb.jpg

post-47859-14109634064355_thumb.jpg

• O 2 týdny později...
Odesláno

Tak jsem si o víkendu udělal výlet za rodinou na sever Moravy a řeknu vám, že to bylo velmi náročné, jelikož jsme přijely až kolem jedné ráno, tak jsme šli hned spát a druhý den to žačlo. Když jsem dorazil k autu, nestačím se divit, nějaký dobrák mi ukopl levé zrcátko. V plánu sice byly nějaké ty úpravy, ale s tímto jsem nečekal. Naštěstí jsem měl cestu k členovi klubu jménem Dopiťák a tímto mu veliceš děkuji za hadici k chladiči - padla jak ulitá, nový bag s chrom lvíčkem a hlavně za zrcátko, bez kterého se nedá jet.

Takže abych to shrnul, tak na autě je nový chladič a konečně také namontovány dvojité sahary ( celou cestu ze severní Moravy cca 250 Km teplota nešla nad 70, což jsem celkem nechápal, tak jsem zastavil, sáhl na motor a opravdu i ten byl vlažný a né jako dříve vařící ) dále vyměněno ulomené zrcátko a také pár těch kuláků a stabilizátorů na přední náípravě.

• O 2 týdny později...
Odesláno

Dnes konečně vyčištěný chladící systém a přesně jak jsem předpokládal, termostat byl v háji, ale už je tam nový a vše funguje jak má, v chladící soustavě nová náhrada PROCORU, který už snad není k sehnání. Už jen vyřešit sahary, u kterých mi chybí jejich řídící jednotka teploty.

• O 2 týdny později...
Odesláno

Tak jsem nakonec volil pouze bílý led pásek, jelikož při použití barevného vypadala stejně nejlépe bílá, při ostatních barvách se nedala zacholat červená pole budíků, zde pár fotek:

post-47859-14109634431186_thumb.jpg post-47859-14109634431481_thumb.jpg

Odesláno

pekné, pekné tie budíky :mrk, a to zadné okno by sa mi tiež zišlo, odkiaľ ho prosím ťa máš?

Inak podobnú koncovku mám aj ja dal ju tam ešte predch. majiteĺ, a musím ju dať preč lebo to hrozne reve.

Odesláno

Díky, jinak to zadní okno jsem objednal zde: http://www.cabrio-shop.cz/zadni-plastova-okna/1368631146-peugeot/peugeot-306-cabrio-zadni-plastove-okno-na-zip.htm , levnější jsem bohužel nesehnal a co se týče toho výfuku, tak vím, že řve, proto mám řešení a to takové, že navařím dvě tyto koncovky za sebe a výsledek je krásný zvuk, už jsem to tak řešil na předchozím cabru, jen jsem je nechtěl dávat na foto obě, aby to nevypadalo, že budu dělat nějaký duplex.

Odesláno

Díky za info, i když pozdě, ale dobré vědět, děkuji tedy i za ostatní. Tak a tedy k návodu, jak na podsvícení budíků:

budeme potřebovat:

hrotovou pájku ( nedoporučuji trafopájku )

cín s kalafunou

cca 0,5m vodiče ( spíše tenčí, nechám na vás )

5x SMD LED PLCC2 1200/120° pouzdro 3528

5x odpor 500-600

0,4m LED pásek studené bílé světlo SMD 3528

tavnou pistoli nebo lepidlo

voskovaný, nebo jiný pevný nevodivý papír

odlakovač, nebo ředidlo

tyčinky do uší a odličovací tampony

žiletka nebo zaoblený nůž

kleště

Dále pro ty, kteří nemají moc zkušeností s diodami doporučuji přečíst něco málo na této stránce: http://www.modding.cz/?p=202 nejsou to sice SMD diody, ale princip je skoro stejný.

[upravil dne 11/12/13 13:42 od Tomasino]

Odesláno

1, odpojíme baterii, vyšroubujeme dva šrouby které jsou na spodní části plastu kolem spínací skříňky, poté horní kryt dáme stranou a múžeme demontovat krycí plastový rám kolem budíků a to tak, že došroubujeme dva šrouby v jeho spodní části a dva v horní části, po demontáži uvedených šroubů odstraníme tento rámeček a už nám zbývají jen tři šrouby, které drží samotné ukazatele, neboli budíky, dva jsou ve spodní části a jeden v horní. Po odstranění těchto posledních tří šroubú odpojíme konektory, které jsou na zadní části budíků a vyjmeme celé budíky, což je celkem jako tahat ježka z klece, ale při správném natočení volantu jdou při správném natočení samotných budíků jdou vyjmout směrem doprava od volantu. Všechny šrouby jsou torxy ( hvězdičky ) a jsou tam použity dvě velikosti, přesně nevím jaké, ale na to už přijdete a dále bych chtěl upozornit, že manipulujete s plastovými částmi a proto dbejte i při dalších postupech na opatrnost, aby jste něco nepolámali.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...