poldiss Odesláno 25. únor 2013 Odesláno 25. únor 2013 Tomasino: teda cenu si neodvážim ani nahrubo tipnout nemám potuchy kolik řekni kolik by sis představoval a je to Citovat
Tomasino Odesláno 25. únor 2013 Autor Odesláno 25. únor 2013 Andreww: tak jsem na to před chvílí koukal a plast je určo k mání, ale ta guma je na tom hůře a jelikož je tma, tak zítra během dne nafotím a pošlu foto abys to viděl sám. poldiss: cena nového se pohybuje kolem 900, tak dejme tomu půlka? Také vůbec nemám představu, kdyžtak klidně piš námitky. Citovat
poldiss Odesláno 25. únor 2013 Odesláno 25. únor 2013 ono to fakt nový stojí skoro 900 tak za těch 400-450 to beru Citovat
Tomasino Odesláno 25. únor 2013 Autor Odesláno 25. únor 2013 poldis: je tvůj za 400, jak si jej převezmeš? [upravil dne 25/2/13 22:26 od Tomasino] Citovat
Pajda Odesláno 25. únor 2013 Odesláno 25. únor 2013 Jaké máš čalounění sedadel?. Zajímají mě opěrky hlavy. Citovat
Dopiťák Odesláno 25. únor 2013 Odesláno 25. únor 2013 byly to zlé časy Koukám že ses k nám přidal Já sem ten co kupoval z toho prvního modrého zámek víka střechy+hadice+víko Citovat
Tomasino Odesláno 26. únor 2013 Autor Odesláno 26. únor 2013 Pajda: čalounění je takový ten semiš, případně zítra nafotím Dopiťák: přidal, jelikož je zde mnoho užitečného a velmi ochotní členové, koukal jsem, že tě cabria nějak omrzela, když to rozprodáváš, pamatuji si tě a přemýšlím o tom víku, co jsem ti prodával, mám k němu citový vztah, snad chápeš jo a já jsem zase ten co čeká na ty fotečky toho katíku, asi jsi nějak zapoměl, tak se připomínám a pošli mi to prosím na mail Citovat
Dopiťák Odesláno 26. únor 2013 Odesláno 26. únor 2013 Andreww: nn nemáš ..mám víko kufru z toho prvního .. Fotky udělám neboj..jen nám tu napadlo mrtě sněhu..začíná to opadat tak bych to dnes mohl stihnout Citovat
Plisnakcz Odesláno 26. únor 2013 Odesláno 26. únor 2013 cau no ja bych řekl že to červeny podle fotky se mi libi nejvic jinak sem mel přes dopitaka od tebe hadice do kabra... Citovat
Tomasino Odesláno 26. únor 2013 Autor Odesláno 26. únor 2013 Dopiťák: to mi bylo jasné, že to nejspíše bude díky té nadílce, pocházím od tamtud, tak vím, že to je psycho jakmile se k tomu dostaneš, tak pošli a díky Plisnakcz: to červený bylo pěkný, ale jen co se týče laku, ostatek už tak pěkný nebyl navíc ta fotka je vyfocena za světelných podmínek, které tomu dodaly šmrnc, jinak to bylo světlejší a vzhledově to tak dobře ve skutečnosti nevypadalo Citovat
Plisnakcz Odesláno 26. únor 2013 Odesláno 26. únor 2013 to ja nekdy přemyšlim že bych chtel zas nekdy kabro ... ale 2 neutahnu .. :/ moje sem prodal kamošovy Citovat
poldiss Odesláno 26. únor 2013 Odesláno 26. únor 2013 Tomasino: jsem denně v Praze, takže se pak můžem dohodnout kdy a kde hoď mi pak zprávu do SZ a dohodnem se Citovat
Tomasino Odesláno 26. únor 2013 Autor Odesláno 26. únor 2013 Dopiťák: díky poldiss: sz Plisnakcz: já jsem na P306 2.0 16v začal jezdit začátkem roku 2006 a od té doby jsem si je tak zamiloval, že už jsem nic jiného ani nezháněl a teď už je to můj 3tí mazlík ( bohužel třetí a né stále první ) a jak sis všiml, tak mě mé nezdary v minulosti ani trochu neodradily VYNIKAJÍCÍ AUTÍČKO Citovat
Plisnakcz Odesláno 26. únor 2013 Odesláno 26. únor 2013 to veřim mel sem ho 4 roky ale zas si ho mužu pujčit aspon stoji jen o 3 baraky dal ale VTSko sem mi prodavat nechce :/ ale snad to nekdy vyjde a koupim si ho jj ja bych řekl že 306 v cabru je nejhezči ze všech pežotu ... Citovat
Tomasino Odesláno 26. únor 2013 Autor Odesláno 26. únor 2013 Plisnakcz: v tom, že je to nej P ze všech naprosto souhlasím Citovat
Tomasino Odesláno 9. listopad 2013 Autor Odesláno 9. listopad 2013 Tak jsem v uplynulém čase udělal pár věcí na svém lvím přítely, které mu určitě přispěly k přiblížení se k cílové rovince. Výměna střechy byla celkem jednoduchá ovšem uvedení do provozu tak jednoduché již nebylo. Jelikož na předchozí prořízlé střeše nebyla ani řídící jednotka, neměl jsem ani tušení, jak je na tom celkový hzdraulický systém střechy ( hlavně hadice ). Po výměně střechy a instalaci ŘJ ovládání hydrauliky nastal bod zlomu, klíček v první poloze, střecha odjištěná a přední část v otevřené poloze, zmáčknu tlačítko pro stažení a nic, ani náznak. Tak začal dlouhý maraton hledání závady. Komplet vyčitěný a přetěsněný a přeměřený hydraulický systém, zkontrolovány všechny spínače ( i spínač první polohy nad oknem spolujezdce ) a nic, tak jsem to vzdal a asi tři měsíce střechu stahoval ručně, což mě také přestalo bavit, tak jsem si sedl a zamyslel se. A pak to náhle přišlo, v hlavě mi zazněl hlásek \' ty idiote a co pojistky? \' tak jsem koukl na pojistky 11 a 28 a ejhle pojistka 11 spálená Otázka minutky a střecha chodí jak má Citovat
Tomasino Odesláno 9. listopad 2013 Autor Odesláno 9. listopad 2013 a tady v novém ( střecha v cajku ) a také si určitě někdo povšiml, že přední světla i mlhy šly do čira a boční blinkdy také změnily vzhled [upravil dne 9/11/13 12:58 od Tomasino] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.