Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Andreww: tak jsem na to před chvílí koukal a plast je určo k mání, ale ta guma je na tom hůře a jelikož je tma, tak zítra během dne nafotím a pošlu foto abys to viděl sám.

poldiss: cena nového se pohybuje kolem 900, tak dejme tomu půlka? Také vůbec nemám představu, kdyžtak klidně piš námitky.

Odesláno

Pajda: čalounění je takový ten semiš, případně zítra nafotím

Dopiťák: přidal, jelikož je zde mnoho užitečného a velmi ochotní členové, koukal jsem, že tě cabria nějak omrzela, když to rozprodáváš, pamatuji si tě a přemýšlím o tom víku, co jsem ti prodával, mám k němu citový vztah, snad chápeš :) jo a já jsem zase ten co čeká na ty fotečky toho katíku, asi jsi nějak zapoměl, tak se připomínám a pošli mi to prosím na mail

Odesláno

Dopiťák: to mi bylo jasné, že to nejspíše bude díky té nadílce, pocházím od tamtud, tak vím, že to je psycho :D jakmile se k tomu dostaneš, tak pošli a díky

Plisnakcz: to červený bylo pěkný, ale jen co se týče laku, ostatek už tak pěkný nebyl :D navíc ta fotka je vyfocena za světelných podmínek, které tomu dodaly šmrnc, jinak to bylo světlejší a vzhledově to tak dobře ve skutečnosti nevypadalo

Odesláno

Dopiťák: díky

poldiss: sz

Plisnakcz: já jsem na P306 2.0 16v začal jezdit začátkem roku 2006 a od té doby jsem si je tak zamiloval, že už jsem nic jiného ani nezháněl a teď už je to můj 3tí mazlík ( bohužel třetí a né stále první ) a jak sis všiml, tak mě mé nezdary v minulosti ani trochu neodradily :D VYNIKAJÍCÍ AUTÍČKO :)

Odesláno

to veřim mel sem ho 4 roky :) ale zas si ho mužu pujčit aspon :D stoji jen o 3 baraky dal ale VTSko sem mi prodavat nechce :/ ale snad to nekdy vyjde a koupim si ho :) jj ja bych řekl že 306 v cabru je nejhezči ze všech pežotu ...

• O 8 měsíců později...
Odesláno

Tak jsem v uplynulém čase udělal pár věcí na svém lvím přítely, které mu určitě přispěly k přiblížení se k cílové rovince. Výměna střechy byla celkem jednoduchá ovšem uvedení do provozu tak jednoduché již nebylo. Jelikož na předchozí prořízlé střeše nebyla ani řídící jednotka, neměl jsem ani tušení, jak je na tom celkový hzdraulický systém střechy ( hlavně hadice ).

Po výměně střechy a instalaci ŘJ ovládání hydrauliky nastal bod zlomu, klíček v první poloze, střecha odjištěná a přední část v otevřené poloze, zmáčknu tlačítko pro stažení a nic, ani náznak. Tak začal dlouhý maraton hledání závady. Komplet vyčitěný a přetěsněný a přeměřený hydraulický systém, zkontrolovány všechny spínače ( i spínač první polohy nad oknem spolujezdce ) a nic, tak jsem to vzdal a asi tři měsíce střechu stahoval ručně, což mě také přestalo bavit, tak jsem si sedl a zamyslel se. A pak to náhle přišlo, v hlavě mi zazněl hlásek \' ty idiote a co pojistky? \' tak jsem koukl na pojistky 11 a 28 a ejhle pojistka 11 spálená :D Otázka minutky a střecha chodí jak má :)

post-47859-14109634059779_thumb.jpg

post-47859-14109634060248_thumb.jpg

Odesláno

a tady v novém ( střecha v cajku ) :) a také si určitě někdo povšiml, že přední světla i mlhy šly do čira a boční blinkdy také změnily vzhled :)

[upravil dne 9/11/13 12:58 od Tomasino]

post-47859-14109634061206_thumb.jpg

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...