Woiser Odesláno 20. únor 2013 Odesláno 20. únor 2013 Zdravím, potřeboval bych poradit. V nejbližší době se chystám zrealizovat odskok pátých dveři. Našel jsem pár stránek s elektromagnetickými odskoky, cena se pohybuje od 400 do 1500 Kč. Měl by jste někdo nějaké zkušenosti, popřípadě nápovědu co kupovat a co nekupovat? Na co si dát pozor a ták... Byl bych vděčný i za každou malou radu Citovat
klm16 Odesláno 23. únor 2013 Odesláno 23. únor 2013 Do toho by som tiez isiel.... Nasiel si nieco na nete ? Citovat
Woiser Odesláno 24. únor 2013 Autor Odesláno 24. únor 2013 Nic valnýho, jen klady a zápory... Ale jakej koupit, jestli někdo doporučuje tenhle nebo tanmten...bohužel Citovat
punkac Odesláno 24. únor 2013 Odesláno 24. únor 2013 Hele, tohle jsem realizoval jen za pomoci klasickýho nejlevnějšího servomotorku centrálu v ceně cca 200 Kč. Na táhlo, které otvíralo zámek, jsem přidělal pérko. Fungovalo to tak, že po puštění proudu do servomotorku se páté dveře otevřely, skončil impuls od centrálu a pérko vrátilo táhlo servomotorku zpět do výchozí polohy. Používal jsem dvoukanálovej centrál od jablotronu, kde první kanál byly dveře pro lidi a druhej kanál byl na odskok Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.