mirexx Odesláno 16. únor 2013 Odesláno 16. únor 2013 Zdarec chlapi, při běžné jízdě nic nepozoruju, ale když chci zatočit do leva pod plynem (třeba na kruháčí) tak mi nejde otočit volantem, při vyšlápnutí spojky to povolí a de normalně zatočit... Ze začatku to jen trořku cukalo pak to slo trosku tíž a teď sem ve stadiu kdy visim na volantu oběma rukama a celou vahou a nemam sanci pod plynem zatocit.... Po hontrole napravi jsem nic nezjistil. Zkusil sem vymenit pravi homokinetický kloub, ale zavada zustala... Myslel sem na servo nebo ložisko v kole, ale za klidne jizdy se vse v pohode. Při parkovaní de točit volantem jedním prstem a nikde nic nedrhne. Nevite kde by mohl byt zakopanej pes? Citovat
mirexx Odesláno 16. únor 2013 Autor Odesláno 16. únor 2013 Byla tak 1 cm pod minimem, dolito a bezezmeny... Kdyby to bylo tim tak by to delalo na obe strany ne? [upravil dne 16/2/13 18:52 od mirexx] Citovat
brade Odesláno 16. únor 2013 Odesláno 16. únor 2013 Taky mívám ten problém, ale pomůže odvzdušnit servo. Sundej nádržku a několikrát vytoč doleva a doprava nadoraz volant. Osobně dolívám nad měrku, když vytočíš plný rejd, stane se, že kapalina úplně zmizí z pohledu a dostane se ti tam vzduch. Většinou se mi to děje jednou ročně Citovat
Flying_dragon Odesláno 16. únor 2013 Odesláno 16. únor 2013 Zpravidla, když se to seká, tak chybí olej a dělá to hlavně z 90% jen na levou stranu. Pod plynem se to při otočení doleva sekalo, takže jsem asi 2x neprojel kruhák Dolil, odvzdušnil a 1 rok pokoj už Citovat
Judes Odesláno 16. únor 2013 Odesláno 16. únor 2013 Nemusel sizakldať nové vlákno, stačilo pozrieť o pár riadkou nižšie a o probléme zavzdušnenia serva je tu toho dosť. Citovat
mirexx Odesláno 17. únor 2013 Autor Odesláno 17. únor 2013 Olej sem doli uz predtim, ale za studena takze sem nevidel ze kapalina peni, aspon uz vim kde je chyba. Judes: nevedel sem ze je chyba v servu, tezko podle zavady hledat priznaky naopak se to hleda lehceji, ale dik za odkaz uz to mama prectene Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.