GROM Odesláno 10. červenec 2005 Odesláno 10. červenec 2005 Zdravím, prosím Vás,je normální,když mi teplota u 1,9 TD klesá kolem 5 stupňů?Z 90 vždycky klesne na nějakých 85 a pak znocva nahoru,ale jen pozvolna-je to normál? Mám teď po výměně těsnění pod hlavou,tak mám strach,aby nebyla prasklá hlava,ale ujel sem na to nové těsnění přes 300km. Citovat
Radek Odesláno 10. červenec 2005 Odesláno 10. červenec 2005 teoreticky je mozne, ze za urcitych okolnosti se bude furt otvirat a zavirat termostat. teplota roste, termostat se otevre, tim se teplota zase snizi tak, ze se termostat zavre a teplota zas zacne rust... +-5stupnu nejsou vychylky, kteryma bych se vzrusoval. Jeste me napada - kdyz blbne nejake cidlo a sahary se spousti a zastavuji jak je napadne, tak teplota taky takto kolisa Citovat
GROM Odesláno 10. červenec 2005 Autor Odesláno 10. červenec 2005 Super, moc díky za radu Radku-mám 306.A teď (v dalším mém dotazu).sem popisoval,jaký sem měl problém. Dal sem jedno těsnění a hned sem vařil,tak mi bylo zděleno,že oni za to nemůžou(servis),že musí být prasklá hlava. Ale,když sem dal auto do jiného servisu,nechali natlakovat hlavu a dali nové(druhé)těsnění a teď jezdím v pohodě. Nějak bych se nevzrušoval teplotou,ale hodně na ni teď koukám,jelikož mám pořád strach z prasklé hlavy. Takže díkas a budu na to myslet. Citovat
Tommate Odesláno 10. červenec 2005 Odesláno 10. červenec 2005 to mi připadá v normě, zvláště v létě ve městě teplota roste až do chvíle než začne foukat sahara pak zase klesne a tak dokola myslím že od 75 do 90°C to může kolísat v pohodě Citovat
GROM Odesláno 11. červenec 2005 Autor Odesláno 11. červenec 2005 O.K. moc díkas chalani-snad je to v poho-mám panický strach z prasklý hlavy. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.