Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Asi to sem nepatří, ale v inzerci si toho nikdo nevšimne. Nechcete někdo stříšku na zadní okno na 405. Je to naprostej originál. Ale trochu víc sem to přepísknul s muzikou a pořád mi jí to ze skla odlepuje. Cena by měla být tak 2tis. (náklady ani moc nepočítám, 2tis materiál a cca 8-10hod práce) Fotku dodám .

Odesláno

jj, chtělo by to foto :mrk ikyž asi nic pro mě, jsem na tom stejně zadní sklo se hejbe. Ale zajímá mě to jak to vypadá , taky jsem o něčem takovém uvažoval ale nenašel jsem nic co by se dalo koupit. mk:papa

Odesláno

Foto dam asi zitra.

Ono se právě koupit nic nedá. MKkoša nabízí křidýlko na konec střechy, ale to je fakt humáč. Tak sem si ho prostě vyrobil.

Odesláno

Jasný - dej sem foto, nebo mi je pošli, až budou na maudr@seznam.cz - já bych jí bral - uvažoval jsem nad tim, jak to vyrobit a nakonec se mi do toho nechtělo - souhlas - ze ten mkkosa je humus!!!

Odesláno

Tak asi mám zvrhlej vkus, ale není to tak zlé jak jsem čekal, mít to ty rohy do ostra jako dostracena a bejt to v laku není tok špatné, otazka jak to vypadá z druhé strany, pokud tosráží vzduch dolů po skle tak to může i slušně čistit sklo. mk

Odesláno

Honzo - máš ho ještě? Fakt bych ho bral - dyžtak mi pošli tvoje číslo, nebo se mi ozvi na a nějak bychom se domluvili

[upravil dne 29/8/2013 10:53 od Neon]

• O 2 týdny později...
Odesláno

Jojo - je bombový - pěkná práce - nakonec ho vyzvednul ten kolega z práce, takže jsem to měl i bez práce :-)

Teď ještě promyslim barvu (jestli černou, nebo bílou) a pude tam... Při takovehle věcech mam vždycky dylema - takže to takovejch 14dní zabere...:D

Ale každopádně díky

Odesláno

Když ji uděláš bílou, tak bude hrozně svítit. Koukám že máš černý křídlo, tak ji nech černou.

Jinak s tim lepenim, nevim jak to myslíš, ale je jen na skle, těsně u gumy.

Odesláno

No právě - kdybych ji udělal bílou, tak by i křídlo muselo jít na bílo...

Já myslel, jestli byla pod tou gumou u okna, nebo přes, ale já jí dám těsně k tý gumě - to už mám v hlavě ready:papa

Odesláno
Původně zaslal: Honza

Vavra: no leda že bych ji vyrobil

Koukam ze si sikovnej a ze si vyrabis sam strisky hele dokazal bys udelat na 106tku takovou

image_1151_big.jpg

Myslim tu střisku ne tu zraloci ploutev...

[upravil dne 28/7/05 Marda106]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...