X-DEJV Odesláno 13. únor 2013 Odesláno 13. únor 2013 zdravim nesetkal se nikdo s tim co by to mohlo dělat? občas ato nastartuje na 2 pokus ale už se mi i stalo že až na po 6ty. pumpa v nadrži vali dobře svičky sem měnil včera a děla to pořad diagnostika mi nic neukazala je jedno jestli je to studeny nebo teply Rady??? diky Citovat
Lubo181 Odesláno 13. únor 2013 Odesláno 13. únor 2013 skrtiacu klapku si cistil a take komedie ? Citovat
X-DEJV Odesláno 19. únor 2013 Autor Odesláno 19. únor 2013 je čista děla to občas většinou do 2 nebo 3 pokusu to chytne většino na 1pokus tet sem měnil rele co je ze zadu za boxem na jednotce mělo by davat povely pumpě i zapalovani to byla rada od znamyho děla to ale stale takže si začinam myslet že to bude imobilizer špatně načte kod z kličku podle mě uvidim zkusim to nějak pořežit jinak to hodim ze sklay Citovat
Lubo181 Odesláno 19. únor 2013 Odesláno 19. únor 2013 to by chcelo nejaku diagnostiku a imobilizer poslat kade lahsie ked to robi on Citovat
X-DEJV Odesláno 19. únor 2013 Autor Odesláno 19. únor 2013 kdyby byl špatnej imobilizer zapne to i tak pumpu? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.