Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj hoši :)

Chcel by som sa vas spytat,aku mate teraz spotrebu nafty s autickom peugeot 207 1.6HDI...

Ja ked nataknujem plnu nadrz 48 litrov,tak mi da auticko max 730 km co si osobne myslim je dost malo... priemernu spotrebu mi to ukazuje teraz 6.3 lit...

dakujem za kazdy dotaz a radu... :papa

Odesláno
no po prve ten nadpis nabuduce lepsi.

po druhe tu neni moc uzivatelov s takymto autom ale keby hladas na nete tak najdes co hladas

Dik za odpoved,prepac som tu novy a absolutne neviem s kym sa mam poradit...:nevim

Odesláno

fuuu to mas teda velmi krasnu spotrebu,ja o takej mozem len snivat... mne v lete ukazuje tak 5,8 a v teraz v zime to mam 6,3 nevies mi poradit kde by mohol byt problem?? lebo volal som do KE do servisu Peugeot a tak mi povedali ze ked mi palubny neukazuje nic,takze je to v poriadku...

Odesláno

neviem ked som volal do Košic povedali,ze ked mi nic neukazuje palubny,tak asi ani diagnostika neukaze nic a zbytocne budem platit... tak nejazdim nikdy ako blazon v pohodicke tak 90 až 110km... a neroztahujem auto skoro nikdy,kludna jazda vzdy...

Odesláno

tak mne to teraz v zime ukazuje priemernu 5,4 co sa mi zda aj tak troska vela na taketo auto... ale ta ako vidim... asi je to normalka... inak chybu teoreticky mozes mat aj v strekoch... podla mna ak tam nieco je tak diagnostika by to mala ukazat....

Odesláno

Nenapísal si koľko máš km, či je to nové auto.... Ja mám sice 1,4-ku, teraz v zime a po meste 10km ráno a 10km poobede, tak nespravím 1000km na nádrž. S letnými gumami v poho cez 1000km . Osobný rekord 1240km na nádrž. Mne zasa palubák vždy ukáže viac, ako mi výjde podľa tankovania.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...