oni Odesláno 13. únor 2013 Odesláno 13. únor 2013 zdravim, dostala se mi do ruky navigace panasonic cn-gp50, ale uz je 6 let stara. nedari se mi ji vubec actualizovat. jak software a ani mapy. nepohybuje se nekdo v tomto. zatim jsem se docetl, ze by slo do teto navigace naistalovat i jiny navigacni system. dokazal by mi nekdo poradit? Citovat
Stosun Odesláno 13. únor 2013 Odesláno 13. únor 2013 Urcite tam pujde Igo 8 nebo Igo Primo kdyby byl zajem mužu poradit jak to tam dostat nebo si procti tohle tam je presnej postup http://forum.entershop.cz/viewtopic.php?f=65&t=432&hilit=PANASONIC+STRADA V SZ mas jeste neco co k tomu budes potrebovat.. [upravil dne 13/2/13 10:33 od Stosun] Citovat
Andreww Odesláno 13. únor 2013 Odesláno 13. únor 2013 Ten Panasonic jsem měl taky a prodal jsem ho...taky se nedařilo Koupil jsem číňana s Igo Primo a jsem nadmíru spokojen Pokud půjde přehrát, bude ok Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.