michaldr Odesláno 12. únor 2013 Odesláno 12. únor 2013 Ahoj vše, mám na Vás prosbu. Po opravě turba, egr, doplnění aditiva, provedené regeneraci auto pořád hlásí výše uvedenou hlášku. Tak jsem měřil vstřiky a bylo vidět, že nefungují jak mají. Tak jsem je vyměnil, ale po ujetí cca 20km opět hláska naskočila. Prosím, nevíte čím to je? UŽ si nevím rady a diagnostika píše závada v okruhu egr, ale čidla jsem také proměřil a vyzkoušel Díky za odpovědi... Citovat
michaldr Odesláno 12. únor 2013 Autor Odesláno 12. únor 2013 Teď jsem na netu našel, že to může být 2 čidlama. Jedno snad někde u víčka nádrže a druhé pod baterkou. Máte někdo s tím zkušenost? Citovat
Surmi Odesláno 13. únor 2013 Odesláno 13. únor 2013 taky mi vyskočila tahle hláška a poté se rozsvítila kontrolka motoru a jel jsem na naouzový režim ,netahalo to a pomalu ani rozjet sem se nemohl- příčinou byl zaseklý EGR ventil který byl otevřený, rozhýbal jsem jej podtlakovou pumpičkou a odpojil jsem a zaslepil podtlakovou hadičku k EGR. Citovat
michaldr Odesláno 15. únor 2013 Autor Odesláno 15. únor 2013 Tak jsem vypojil podtlaky od EGR a zatím mám klid. Motor táhne jak má, tak uvidíme.... Citovat
honza-v Odesláno 15. únor 2013 Odesláno 15. únor 2013 neni to jednodussi odpojit Egr pres dia?:papa:autd Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.