Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

hřejou se mi docela kola aniž je něco slyšet, kola ale drhnou

po rozebrani jsem zjistil že jen nechtěji odskakovat destičky tak jsem to rozhybal ( moc jsem nemusel pačit bylo to hned rozhybane )

ale že by na obou kolech ?

nemuže byt třeba špatna zplynatěla kapalina že by se to tam rozpinalo

při brzdeni a potom až to vychladne se to smrsklo

což vlastne nevychladne protože to potom čim dal vice brzdi

mate nekdo s tim zkušenosti ?

diky zakaždou radu

[upravil dne 9.7.05 francie]

Odesláno

výměnou kapaliny nic neskazíš, stejně se má měnit cca každé 2roky, možná by třeba stačilo jen odvzdušnit - to by jsi měl ale poznat zavzdušnění při brždění. Mě se taky občas hřálo kolo (sice jen jedno) tost často to dělá třeba po výměně destiček popř. kotoučů, kdy se dostane píst mimo své vyběhané pole působnosti, vždy ale pomohlo očistit a párkrát pístem zahýbat tam a zpět v celé délce dráhy (bacha na vypadnutí pístu z válce a zavzdušnění) a trošku namazání brzdovkou. mk

Odesláno
Původně zaslal: francie

hřejou se mi docela kola aniž je něco slyšet, kola ale drhnou

po rozebrani jsem zjistil že jen nechtěji odskakovat destičky tak jsem to rozhybal ( moc jsem nemusel pačit bylo to hned rozhybane )

ale že by na obou kolech ?

nemuže byt třeba špatna zplynatěla kapalina že by se to tam rozpinalo

při brzdeni a potom až to vychladne se to smrsklo

což vlastne nevychladne protože to potom čim dal vice brzdi

mate nekdo s tim zkušenosti ?

diky zakaždou radu

[upravil dne 9.7.05 francie]

Možná by stálo za to vyměnit hadice.Jestli to není nejnovější, tak se stává, že hadice jsou uvnitř takové houbovité a po odbrždění se kapalina nevrátí zpátky a tedy to pořád přibržďuje.To samé platí i o O kroužcích ve třmenech.

Odesláno

a nedával si nový kotouče nebo tak něco?protože když kotouče vůbec neházej,tak se toi destičky nevracej.kotouče musej nepatrně házet aby se destičky dostali od sebe,nebo je to takhle nák.Nepatrně tím myslím pár setin,nebo tisíci:roll !?

Odesláno

Musel jsem na minulém autě měnit hadice, jak píše někdo píše kapalina se nevrací, protože jsou uvnitř již takový houbovitý, může to dělat mě se to taky hřálo a pak to bylo ok:roll

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...