Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím Vás,

Mám problém na svojom peugeote 807 s automatickým nastavením svetiel. Ide o xenony, cital som tu nieco o ziarovke popolníku ale to asi nieje moj problém. Mne motorčeky pracujú.

Ide o to že po zapnutí svetiel mi svetla krásne nabehnú aj sa nastavia aby svietili ako majú, ale po asi 5 sekundách mi začnú svetla pomáličky padať až sa lúč svetla zastaví asi 4 m pred autom. Skúšal som sa aj z blízka na to pozerať a je to viditeľné ako mi tá šošovka postupne klesá.Následne ak vypnem a zapnem svetlá to isté dajú sa hore a začnú postupne klesať.

Pokial ale v tom procese vypnem motor tak sa klesanie zastaví a luc svetla zostane tam kam sa dostal pokiaľ bežal motor.

Teda motorčeky pracujú, ale nestabilizujú to.

Snád som to dobre opísal, budem Vám moc vdačný za akúkoľvek radu. Čoho by som sa mal chytit ako prvého

S pozdravom Libor

Návštěvník
Odesláno

Na nápravě je čidlo sklonu světlometů, zřejmě ti nefunguje jak má.

[upravil dne 9/2/13 15:58 od kirkiz]

Odesláno
Na nápravě je čidlo sklonu světlometů, zřejmě ti nefunguje jak má.

[upravil dne 9/2/13 15:58 od kirkiz]

Kde to asi je? myslím to čidlo.

Nedavno som mal menší problém zo zadným pravým kolesom, čo by možno vysvetlovalo túto situáciu auto si myslí že je naložené a dáva svetlá dole.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...