MINI Odesláno 9. únor 2013 Odesláno 9. únor 2013 neda sa mi odomknut diakovym ovladanim,myslel som ze je to baterkou v ovladaci ale aj po vymene baterky nic,nema niekto podobnu skusenost Citovat
Dančák Odesláno 9. únor 2013 Odesláno 9. únor 2013 Zkus opětovnou aktivaci, pak by to mělo jít;) -vypnout zapalovaní -znovu zapněte zapalování -ihned stiskněte tlačítko zamykání dálkového ovladače a držte jej několik sekund -vypněte zapalování a vysuňte klíč ze spínací skříňky -dálkový ovladač je znovu funkční Citovat
slavino1 Odesláno 9. únor 2013 Odesláno 9. únor 2013 mne to robi 1x za mesiac nepomaha ani reinicializacia kluča podla manual otvor vodičove okno vytiahni kluč zo zapalovania počkaj kym sa vypne všetko 5 min. potom odpoj baterku počkaj 5min. zapoj baterku oživ ju so svetlami DIALKOVE FUNKCNE daj si ale pozor aby si nestlačal odomykanie na kluči ked ho nemaš v spinačke potom to tak ,,vyzera\" Citovat
MINI Odesláno 9. únor 2013 Autor Odesláno 9. únor 2013 podakovanie clenovi Dancakovi,bol som to vyskusat,vsetko ok Citovat
Matri Odesláno 7. květen 2017 Odesláno 7. květen 2017 Áno funguje to. Otec kúpil 407, vymenil baterku a Dančak mal pravdu. Veľké dik Odoslané z Lenovo P2a42 pomocou Tapatalku Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.