jozef48 Odesláno 9. únor 2013 Odesláno 9. únor 2013 Zdravíčko, Keď otvorím batožiňák samo sa mi zamkne auto a keď ho zatvorím tak auto zostane zamknuté a kufor otvorený. Pokiaľ viem keď je otvorený tak auto by sa nemalo dať zamknúť. Nedopatrením som išiel len z privretým kufrom a auto mi to neregistruje a ma na to neupozorňuje. Ďalší problém je ako mám vymeniť žiarovku vo svetle v kufri, akosi sa mi nedarí otvoriť krytku svetla a nechcem ju vylomiť. Citovat
Qcko Odesláno 9. únor 2013 Odesláno 9. únor 2013 Tu krytku v tomto pocasi zlomis na 80%, inak strc velmi uzky skrutkovac do tej malej dierky na kraji a velmi jemne ju vypac (smerom od stredu) a ono to vyskoci Ak ides s pootvorenym kufrom tak ti ma svietit display medzi budikmi na cerveno a pipat, asi mas zly zamok na kufri Citovat
bart.lbc Odesláno 9. únor 2013 Odesláno 9. únor 2013 nebo jen přelomený dráty v tý prachovce na levé straně. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.